nlc.hu
Sztárok

5 válás, ami megdöbbentette a világot

5 sztárpár válása, ami megdöbbentette a világot

A hírességeknek éppúgy nehéz fenntartani egy házasságot, mint nekünk, hétköznapi embereknek, és bizony olykor az "A" listás szerelmek is zátonyra futnak. Olyan celeb párokat mutatunk, akik az elmúlt évtizedben váltak el, és döntésükkel sokkolták a rajongóikat.

1.) Kim Kardashian és Kanye West 

Nem is olyan rég robbant a bomba, hogy minden idők egyik legismertebb sztárpárja, akik a kívülállók szemében kiválóan összeillettek, Kim Kardashian és Kanye West házassága felbomlott. 2014-ben házasodtak össze, és négy közös gyermekük van.

Kanye West és Kim Karashian

Kanye West és Kim Karashian 2021-ben (Fotó: Gotham/GC Images)

A dolgok akkor kezdtek rosszabbra fordulni, amikor Kanye elkezdett kampányolni a 2020-as elnökválasztáson, és több ellentmondásos kijelentést tett a feleségével és a gyerekeivel kapcsolatban. Mentális egészségét is megkérdőjelezték, és 2021 áprilisában a pár megegyezett, hogy “kibékíthetetlen ellentétek” miatt véget vetnek a házasságuknak. Kanye azonban nem könnyítette meg a válást. Egészen odáig fajult a zaklatása, amit ő persze azzal magyarázott, hogy “csak vissza akarta szerezni a családját”, hogy  felfüggesztették az Instagram-fiókját, és többen nyíltan kritizálták a viselkedését a celebvilágban. Többek között Trevor Noah, a The Daily Show műsorvezetője is bírálta a sztár viselkedését, akinek gyerekkorában az édesanyját fejbe és lábon lőtte a bántalmazó exférje, és csak csodával határos módon élte túl a támadást. Kanye többek között privát beszélgetésekről posztolt az Instagramra, majdnem 16 millió követő előtt osztott meg képernyőfotókat, olyanokat is, melyekben Kardashian kéri, hogy hagyja abba, mert ijesztő már, amit csinál.

2.) Sandra Bullock és Jesse James 

Sandra Bullock és az üzletember, valamint televíziós személyiség Jesse James öt évig voltak házasok. A férfi többször is hűtlen volt, és végül 2010-ben elváltak útjaik.
A szakítás különösen meglepő volt a nagyérdemű számára, mivel a pár úgy döntött, hogy közvetlenül azután jelenti be a válást, hogy Bullock nyilvánosan köszönetet mondott férjének a Golden Globe díjátadó beszédében, és ha ez még nem lett volna elég, éppen egy gyermek örökbefogadásán dolgoztak. Végül Louis adoptálását már egyedülállóként fejezte be a színésznő.

Sandra Bullock és Jesse James 

A sztárpár még 2010-ben az Oscar-gálán (Fotó: Ethan Miller/WireImage)

Öt évvel később megérkezett a családba a kislánya, Laila, és a színésznőre időközben a szerelem is rátalált, ráadásul éppen ugyanabban az évben, amikor a kislányát örökbe fogadta. Bryan Randall fotós Louis gyerekzsúrjára jött fotózni, és a kapcsolatuk szépen alakult. Kiderült, hogy a kölcsönös vonzalmon túl rengeteg bennük a közös, Bryan számára ugyanúgy a gyerekek a legfontosabbak, mint a színésznőnek. Azóta is együtt vannak, bár Sandra Bullock nem sokat oszt meg a magánéletéből.

3. Jennifer Garner és Ben Affleck

Megdöbbentette a közvéleményt, amikor a sztárpár, Jennifer Garner és Ben Affleck bejelentette 2015-ben, hogy több mint 10 év házasság után szakítanak. A párnak három közös gyermeke van, akiket továbbra is együtt nevelnek. Garner annak idején a házasságukról azt nyilatkozta: “Ez egy igazi házasság volt. Nem a kameráknak szólt”.

Jennifer Garden és Ben Affleck

Jennifer Garner és Ben Affleck 2009-ben, egy NBA meccsen  (Fotó: Elsa/Getty Images)

Azóta sok víz lefolyt a Dunán, és ma már azt is tudjuk, hogy Ben Affleck hat évvel később újra házasságra lépett, méghozzá nem is akárkivel, régi szerelmével Jennifer Lopezzel

4. Miley Cyrus és Liam Hemsworth 

Miley Cyrus és Liam Hemsworth 

Miley Cyrus és Liam Hemsworth  2019-ben (Fotó: Axelle/Bauer-Griffin/FilmMagic)

Talán nem a legmegdöbbentőbb celeb-válás volt, de a házasságuk rövidségét tekintve mégis muszáj megemlíteni. Cyrus és Hemsworth 2018 decemberében egy zártkörű szertartáson házasodtak össze, majd 2019 augusztusára Hemsworth “kibékíthetetlen ellentétekre” hivatkozva beadta a válókeresetet. A bejelentés után megszólalt az ex-férj, Liam Hemsworth, aki az Instagramon tett közzé egy rövid posztot.

„Csak egy rövid megjegyzést tennék ahhoz, hogy Miley és én nemrég úgy döntöttünk, külön utakon megyünk tovább. Csak azt kívánom neki, hogy egészséges és boldog legyen a jövőben. Ez magánügy, nem nyilatkoztam és nem is fogok nyilatkozni erről az újságíróknak, a médiának. Mindenfajta idézet, amit nekem tulajdonítanak, hamis lesz. Béke és szeretet” – írta.

5. Brad Pitt és Angelina Jolie

Kikkel is zárhatnánk a felsorolást, mint a sztárpárok sztárpárjával, Brangelinával, pontosabban zátonyra futott házasságukkal, amelynek utózöngéi a mai napig tartanak. Az egykori  álompár 11 év együttlét és két év házasság után, 2016 szeptemberében jelentette be, hogy külön utakon folytatják tovább. Bár 2019 áprilisában jogerősen elváltnak nyilvánították őket, az ügyük nem zárult le, a gyerekek felügyeletéről ugyanis nem sikerült megegyezniük.

Angelina Jolie és Brad Pitt

Angelina Jolie és Brad Pitt 2015-ben (Fotó: Jonathan Leibson/Getty Images for Audi)

Pitt azt szerette volna, ha fele-fele arányban osztozhatna Jolie-val a gyerekek felügyeleti jogában, a színésznő viszont az utóbbi időben bekeményített, nemrég olyan iratokat nyújtott be a bíróságnak, amik azt bizonyíthatják, hogy Brad Pitt családon belüli erőszakot követett el a házasságuk alatt. Ám az FBI és az ügyészség együtt úgy döntöttek mindkét fél meghallgatása után, hogy nem emelnek vádat. Ezután benyújtotta anonim kérelmét a színésznő, hogy hozzáférjen az iratokhoz, egyszóval az ügynek még mindig nincs vége…

Fotó: Getty Images

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top