nlc.hu
Sztárok

Megszólalt Demcsák Zsuzsa

Válása bejelentése óta először adott interjút Demcsák Zsuzsa

Demcsák Zsuzsa ritkán beszél magánéletéről.

Demcsák Zsuzsa Dominika után most itthon, a családja körében igyekszik kipihenni fáradalmait, valamint válása bejelentése után újragondolni a jövőjét.

„Nem tudom szavakba önteni, mennyire jó itthon lenni!” – mondta Demcsák Zsuzsa, aki folyamatosan, online tartotta a kapcsolatot gyerekeivel – írja a Bors.

Demcsák Zsuzsa a magánéletéről

Fotó: Birton Szabolcs

„Online igyekszem minden programjukban részt venni, így a szülői értekezletek és a fogadóórák sem maradhatnak el….” – mondta, aki válásáról nem akart beszélni. „Édesanyámra mindig, és saját magamra számíthatok” – zárta rövidre Demcsák Zsuzsa.

„Zsolti egy nagy ajándék az életemben. Amíg Dominikán voltam, akkor is sokat beszéltünk, sőt még a gyerekeimről is gondoskodott itthon. A Farm VIP harmadik évadának forgatása pedig szerintem minden eddiginél jobb volt. Alig várom, hogy a nézők is annyira szeressék, mint amennyire mi szerettük készíteni” – mondta a műsorvezető.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top