nlc.hu
Sztárok

Árpa Attilának kínos volt Natali sámánéneke

A Nagy Ő: Árpa Attila kínosnak érezte, amikor Natali fennakadt szemmel sámánénekbe kezdett

A produkció nem mindenkit érintett olyan jól.

A Nagy Ő minden részben igyekszik közel kerülni a szívéért harcoló lányokhoz, ezért külön-külön viszi őket randira. A szerdai adásban viszont Árpa Attila egyszerre töltötte az estét Klaudiával, Mettával és Natalival

Natali

Natali (Fotó: A Nagy Ő)

Persze a lányok nem annyira díjazták a négyes randit, ezért mindannyian más módszert választottak arra, hogy Attila figyelmét felkeltsék. Klaudia szexuális jellegű beszólásokkal próbálkozott, Metta átható tekintettel nézte a férfit, míg Natali egy egészen különleges lépésre szánta el magát. 

„Egy nő vagyok, aki a gyógyulás útját választotta – mondta Natali majd sámánénekbe kezdett, ami látszólag kellemetlen helyzetbe hozta A Nagy Ő-t. – Amikor Natali elkezdte ezt a sámánéneket, akkor az elején, mivel teljesen más hangulatban voltam, majdhogynem kicsit kínosan éreztem magam. De amikor átadtam magam ennek az egésznek, akkor már én is elkezdtem érezni, amiről beszél. Ez egy olyan zene, ami tényleg belehat az ember testébe, majdnem olyan intenzíven, mint Metta tekintete.” 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top