nlc.hu
Sztárok

Szorcsik Viki akkor és most

Szorcsik Viki 5 évesen fogkrémreklámban szerepelt, majd a Jóban Rosszban főnővére lett

Több tévéfilmben és színházi előadásban is szerepelt, mégis az országos ismertséget a Jóban Rosszban című sorozat főnővéreként érte el Szorcsik Viki, akit most a Farm VIP-ben láthatunk.

Egy igazán furcsa ténnyel indítunk: A Farm VIP versenyzője mindössze ötéves volt, amikor egy fogkrémreklámban szerepelt. Erre valószínűleg kevesen emlékeznek, arra viszont már bizonyosan többen, hogy a most 44 éves Szorcsik Viki a 2005-ben indult Jóban Rosszban törzsgárdáját erősítette. A színésznő akkor még vörösesbarna hajjal, a főnővért alakította, és egészen 2009-ig naponta találkozhattak vele a sorozat rajongói. 

Szorcsik Viki akkor és most

Szorcsik Viki 2005-ben a Jóban Rosszban sorozatban (Fotó: Ványi Ákos/solwee)

A Jóban Rosszban után a 10! című bulvárműsor házigazdája volt, majd több sorozatban is feltűnt, például a Korhatáros szerelemben és az Egynyári kalandban. Bár az RTL új sikersorozatában, A Séf meg a többiekben is láthattuk mellékszereplőként 2022-ben, de mégis mondhatni, hogy eltűnt a szemünk elől.

„Nem látom már magam anyaként”

Talán pont ezért kapott meghívást Palik László Hová tűnt? című műsorába, ahol elmondta, hogy klasszikus nagy családból jött, ahol két testvérével együtt nőtt fel, ám saját magát nem tudná elképzelni úgy, hogy három  gyermeket neveljen. „Ennél én önzőbb vagyok” – mesélte Szorcsik Viki, majd így folytatta: „Ha most el akarom kezdeni a családalapítást, akkor is eltelik egy év minimum – ha mondjuk most teherbe esnék –, és ha megszülném a babát, akkor 45 éves leszek, akkor 61 évesen mennék érte az értettségi bankettre. Ezt nem látom már. Soha nem voltam nagy családalapító, és ebben a szellemben élő típus. Eddig mindig elvoltam valakivel, amíg közösen jól éreztük magunkat, de nagy terveim senkivel nem alakultak ki” – mondta.

Szorcsik Viki akkor és most

Szocsik Viki 2007-ben, ugyancsak híres főnővér szerepében már szőkén (Fotó: Szabolcs László/solwee)

Bár tudatosan óvja a magánéletét, szakmailag nagyon is aktív, jelenleg is színházban játszik, illetve jelenleg a TV2 Farm VIP harmadik évadában is láthatjuk. Itt került közel Kulcsár Edina exéhez, Szabó András Csutihoz, de kapcsolatuk tiszavirág-életűnek bizonyult.  

Szorcsik Viki akkor és most

Szocsik Viki napjainkban a Farm VIP műsorban látható (Fotó: Sajtószoba)

Súlyos tragédia érte

Tavaly év végén veszítette el testvérét, Bélát. A feldolgozhatatlan veszteség után a színésznő úgy fogalmazott, hogy testvére súlyos állapotban került kórházba, veseelégtelensége és májzsugorodása volt, a szülei pedig már képtelenek voltak ellátni az otthonukban. A jobb ellátás reményében egy fővárosi kórházba szállították, ahol kiderült, hogy egyéb okból műteni kell. Az operáció után ismét másik kórházba szállították a Bélát. „Ott megalázták, lelkileg bántalmazták, gúnyolták, ráadásul nem is látták el megfelelően… Béla egyik éjjel leesett az ágyról, utána kikötözték, pedig ezt semmi nem indokolta, nem volt erőszakos. Nem tudott enni-inni, mozogni, tisztálkodni…Volt, hogy éjjel sírva hívta az édesanyánkat, hogy miként bánnak vele” – állította Szorcsik Viki.  A fiatal férfit végül kiengedték, és az otthonához közeli SZTK-ba vitték, hogy átkötözzék műtéti sebeit, ekkor már nagyon rossz állapotban volt. Az ellátás után szülei hazavitték, de pár órával később eszméletét vesztette, a helyi kórház intenzív osztályán végleg lehunyta szemét.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top