nlc.hu
Sztárok

Árpa Attila szerint nem nárcisztikus szociopata

Árpa Attila: „Szerintem nem vagyok nárcisztikus szociopata”

Sorstársai jelentkezését várja.

Heteken keresztül követhették a nézők, ahogy 19 lány harcol Árpa Attila szívéért A Nagy Ő-ben. Hétfőn végül sikerült a színésznek választania, és az utolsó rózsát Timi kapta. Tegnap este kiderült, a szerelmük azonban a műsor végeztél együtt ért véget

Árpa Attila kapcsolata Tomán Szabinával

Fotó: TV2 / press.tv2.hu

Attila korábban egy interjúban azt nyilatkozta, hogy nárcisztikus szociopatának tartja magát, de ez a megérzése most megrendült és kétségei vannak azzal szemben, hogy korábbi diagnózisa valós-e, annak ellenére, hogy már akkor is kapott orvosi szakvéleményt. 

„Azt szeretném kérni a nárcisztikus szakértőktől, pszichiáterektől, pszichológusoktól, hogy nézzék vissza A Nagy Ő-t, és mondják már el ők, hogy tényleg az vagyok-e vagy sem! Mert mióta ezt nyilatkoztam, egy csomó nárcisztikus szociopata jelentkezett nálam, hogy »Én is az vagyok!«, és ahogy összehasonlítottam magamat, a viselkedésemet és a mintáimat azokkal az igaziakkal, én esküszöm, most már kételkedem benne. Szerintem nem vagyok az. A Nagy Ő meggyógyított” – mondta a Tényeknek Attila. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top