nlc.hu
Sztárok

Kovácsovics Fruzsina születésnapja

Kovácsovics Fruzsina nem szereti, ha kislány szerepébe rakják

Kovácsovics Fruzsinát még 2008-ban ismerte meg az ország.

December 11-én ünnepli 34. születésnapját Kovácsovics Fruzsina, aki új gyermeklemez készítésén dolgozik, valamint óvódásoknak tart speciális képzést – írja a Blikk.

“Szeretnék majd én is gyereket. Ezt a kérdést egyébként nagyon sokszor megkapom. Nyilván azért is, mert gyerekekkel foglalkozom. Érdekes a világ, mert a 30-as évei elején járó férfiak ezt nem kapják meg. Egy 30-as nőnél pedig már alapkérdésnek számít. Személy szerint én ezt rábízom az életre. Amikor úgy állnak a csillagok, akkor majd úgy alakul, ahogy. Egyre jobban érzem azt, hogy különbözik a nőkhöz és a férfiakhoz való hozzáállás” – mondta Fruzsina, aki a párkapcsolatát érintő kérdésekről nem kíván nyilatkozni.

Kovácsovics Fruzsina 34 éves lett

(Fotó: Birton Szabolcs/solwee)

“Annak ellenére, hogy gyerekeknek zenélek, meg van egy kislányos kisugárzásom, egy pár éve fontos lett, hogy a nőiességemmel azonosulva tudjam megmutatni magam. Attól függetlenül, hogy van bennem egy naiv ártatlanság, egy felnőtt nő vagyok. Már nem szeretem, ha kislány szerepbe raknak. Nem mindig kényelmes nekem. Fontosnak éreztem, hogy megmutassak olyat is, ahol én, mint nő vagyok jelen. Egy 34 éves nő vagyok, aki a sorstársai élethelyzeteivel találkozik” – mondta.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top