nlc.hu
Sztárok

Szabyest nyilvánosan kért elnézést G.w.M.-től

Szabyest nyilvánosan kért bocsánatot G.w.M-től

Azt nem lehet mondani, hogy minden szavát visszaszívta.

 Szabyest, azaz Szabó Szabolcs Achilles múlt héten állt bele G.w.M.-be, amikor is a Zenebutikban beszélt kendőzetlen őszinteséggel arról, mit gondol a rapper munkásságáról.

G.w.M.

Fotó: Instagram

„Kéthetente rohadvány zenéket hoz ide. A tartalom már nem számít, hanem a mennyiség. Ha kéthetente kihozol valami szutykot, azt megeszi a nép. Szerintem Molnár Tomi mint szerző a szakma. G.w.M nem lesz szakma. Ez nagy bélyege a magyar zenei fogyasztásnak, hogy a sz*rra van igény” – mondta akkor a fiatal zenész, aki később felfedezte,  hogy a hazai adatbázisban nincs nyoma az arany- és platinalemezeknek, amikkel G.w.M sokszor dicsekedett. Pár napja G.w.M. hosszabb Instagram-történetben reagált, miszerint hamarosan feltölti a fotókat eredményeiről, amit meg is tett. 

A Magyar Hangfelvétel-kiadók Szövetsége (MAHASZ) pedig frissítette adatbázisát, ahol eddig valóban nem voltak láthatóak G.w.M eredményei, de mostanra pótolták a hiányosságot. Ezt látva Szabyest bocsánatot kért a rappertől. „Nyilvánosan elnézést kérek G.w.M-től a MAHASZ adatbázisa miatt történt félrekommunikáció miatt. Január 24. reggelén egy darab G.w.M dal sem jelent meg az adatbázisban (manuálisan keresve sem), majd ezt követően 18 DB platina kislemez és 6 darab arany kislemez jelent meg a MAHASZ által frissítve feltöltve. Nyilvánosan elnézést kérek G.w.M-től a MAHASZ adatbázisa miatti félrekommunikáció miatt” – reagálta Szabyest. 

Szabyest

Szabyest (Fotó: Instagram)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top