nlc.hu
Sztárok

Színészpárok, akiknél nem csak a vásznon működött a kémia

Ashton Kutcher és Reese Witherspoon tanulhatna tőlük – Sztárok, akik mindenkit meggyőztek, hogy szeretik egymást

Míg Reese Witherspoon és Ashton Kutcher esetlenül állnak egymás mellett a közös filmjük premierjén, addig az alábbi hírességek közti szikrák mindent felrobbantottak a vörös szőnyegtől az Oscar-gáláig.

Valentin-napon érkezik a Netflix legújabb saját gyártású romkomja, a Nálad vagy nálam? Ashton Kutcher és Reese Witherspoon főszereplésével. A sztori szerint két barát, akik az ország két ellentétes felében élnek, lakást és életet cserélnek egy hétig. Kutcher és Witherspoon pedig olyan komolyan vette a feladatot, hogy a távkapcsolatot a film vörös szőnyegére is elhozták.

A róluk készült feszengős fotók tökéletes mémalapanyagként szolgálnak, ellenben nem biztos, hogy jó tesz a Nálad vagy nálam? promóciójának. Ez Kutcher feleségének, Mila Kunisnak is feltűnt, ezért azonnal rászólt a két színészre, hogy viselkedjenek.

A feleségem írt nekem és Reese-nek: »srácok, tegyetek már úgy, mintha kedvelnétek egymást«. Én meg nem is értettem, miről van szó

 

– magyarázta Kutcher a Chicks in the Office podcastben. Kiderült, hogy Ashton csak a megcsalós pletykákat akarta elkerülni azzal, hogy nem karolja át Reese-t. „Úgyhogy most a pletyka az, hogy utáljuk egymást. De Reese és én nagyon jó barátok vagyunk. Igazán közel állunk egymáshoz. Nem is kéne magyarázkodnom emiatt!”

Ashton Kutcher és Reese Witherspoon a Nálad vagy nálam premierjén

Fotó: Rodin Eckenroth/FilmMagic

Bár azt nem tudjuk, hogy a romkomban ez hogy fog kinézni, de az biztos, hogy a színészpárosnak nem sikerült átültetnie a köztük lévő állítólagos kémiát a vörös szőnyegre. Ellentétben az alábbi sztárokkal, akik néha még a ló túloldalára is átestek, miközben igyekeztek mindenkivel elhitetni, mennyire szeretik egymást.

Lady Gaga és Bradley Cooper

Bradley Cooper és Lady Gaga a Csillag születik sajtókörútján és Oscar-kampánya során a Kutcher–Witherspoon-skála tökéletes végpontját képviselték. Náluk nem akkor állt le a színészkedés, amikor már nem forogtak a kamerák és befejezték a filmet, hanem mikor az utolsó takarító lekapcsolta a villanyt az Oscar-gála színháztermében. Az alakításuk olyan jól sikerült, hogy vannak, akik a mai napig szentül hiszik, hogy összekavartak, és hogy Lady Gaga volt Cooper válásának okozója…

Oscar Isaac és Jessica Chastain

Még annál is többször láttuk azt a videót, amiben Oscar Isaac megcsókolja Jessica Chastain karját a Velencei Filmfesztiválon, mint ahányszor hajlandók vagyunk bevallani. A két színész, akik egyébként már évtizedek óta barátok (tehát még csak meg sem játszották magukat) a Jelenetek egy házasságból című HBO-s sorozatot mutatták be a fesztiválon, és generáltak köré óriási felhajtást. 10/10, nincsen további hozzáfűznivalónk.

Andrew Garfield és Jesse Eisenberg

A Social Network – A közösségi háló azon túl, hogy a Facebook megalapításáról szól, a szívében egy barátság szétesését meséli el. Mégpedig Eduardo Severin (Andrew Garfield) és Mark Zuckerberg (Jesse Eisenberg) között. Ennek érdekében Andrew és Jesse legjobb barátokká váltak, előbbi pedig lépten-nyomon arról beszélt, hogyan szeretett bele a kollégájába – még 2021-ben is, egy random Buzzfeednek készült videóban is képes volt felhozni.

Andrew Garfield és Jesse Eisenberg

Fotó: Mark Sullivan/WireImage

Ben Aldridge és Jonathan Groff

Annak ellenére, hogy a Kopogás a kunyhóban a legtávolabb áll a romantikus műfajtól (egy elég para thriller lesz ez valójában), 2023 legcukibb filmes párosának koronáját Ben Aldridge és Jonathan Groff simán elhappolhatják Reese Witherspoon és Ashton Kutcher elől. Már ha csak a vörös szőnyeges fotóikat nézzük. Ben és Jonathan két apukát alakítanak M. Night Shyamalan új filmjében, a kislányukat a tündéri Kristen Cui formálja meg – és ha csak egy pillantást vetsz az alábbi képre, nem mondhatod, hogy nem olyan, mintha egy boldog családot látnál rajta.

Kristen Cui, Ben Aldridge és Jonathan Groff

Fotó: Dimitrios Kambouris/Getty Images

Robert Pattinson és Zoe Kravitz

A tavaly debütált Batman sajtókörútja során Robert Pattinson és Zoe Kravitz mesterkurzust tartottak abból, hogyan kell úgy tenni minden interjú és megjelenésük során, mintha közben csak arra várnának, hogy letéphessék egymásról a ruhát. Ezzel persze kicsit félrevezették a nézőket, mert a Batman sokkal kevésbé volt erotikus, mint ahogy azt a színészek viselkedése indokolta volna, a filmet és annak promótálását így is élvezet volt nézni. És a helyzet az, hogy olyan szinten lobbantották lángra minden alkalommal a képernyőnket, hogy a Rolling Stone magazin elkeseredésében már nyílt levelet írt Zoe Kravitznek és Robert Pattinsonnak, melyben arra kérték őket: „kérlek, fejezzétek be Amerika felizgatását”.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top