nlc.hu
Sztárok

Rossz kezekben Rubint Réka Youtube csatornája

Rossz kezekbe került Rubint Réka Youtube-csatornája

Lehet, hogy visszafordíthatatlan kár érte Rubint Rékát.

Ellopták Rubint Réka közel a 75 ezer feliratkozóval rendelkező YouTube-csatornáját, se belépni nem tudott az alkalmazásba, és az összes videóját is törölték. 

“A webes kollégám szólt, hogy megváltoztattam-e a jelszót, mert nem tud belépni. Mondtam, hogy szó sincs erről, de akkor már én is láttam, hogy eltűnt az összes videó” – mondta el a Blikknek a fitneszedző-üzletasszony , aki rengeteg energiát fektetett a csatorna felépítésébe, mégsem a kárba veszett munka fáj neki a legjobban, hanem az, hogy ezeket a videókat azoktól az emberektől vették el, akiknek szüksége volt rájuk.

Itt most nem csak arra gondolok, hogy valaki kisebb popsit szeretne, de sokaknak lelki segítség is volt ez, hiszen a mozgás antidepresszánsként is jól működik.

 

Rubint Réka, aki alig akarta elhinni, hogy Norbi egy éjszakánál többet akarhat tőle, most mindent megtesz azért, hogy a videókat egy újabb csatornára töltse fel, szerencsére a videókat elmentette, 370 felvételről lehet szó. De nem adta fel azt sem, hogy a régit visszaszerezze, már felvették a kapcsolatot a YouTube-ot üzemeltető Google megfelelő platformjával, és remélik, sikerül visszaállítani az eredeti csatornát.

A fitneszedzőnek egyébként is nagyon fontos a biztonság, egy lokátorapplikációval figyeli folyamatosan gyermekeit, Larát, Norbikát és Zalánt.

Rubint Réka

Fotó: TV2

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top