nlc.hu
Sztárok

Kamarás Norbi 10 éve jár terápiára

Kamarás Norbi: „Tíz éve járok folyamatosan pszichológushoz”

A színész életében egy biztos pont a szakember.

Kamarás Norbi az Éjjel-Nappal Budapestben szerzett hírnevet magának, azóta viszont énekesként, ceremóniamesterként és a ValóVilág háttérműsorának, a BeleValóVilágnak a műsorvezetőjeként is lehet rá hivatkozni. 

Kamarás Norbi

Kamarás Norbi (Fotó: RTL)

A sokoldalú színész a Reggeli vendége volt, ahol B. Nagy Rékával azt tárgyalták meg, ciki-e manapság pszichológushoz járni. Norbi bevallotta, ő már tíz éve veszi igénybe szakember segítségét. Az Éjjel-Nappal Budapest hozta össze a pszichológusával, amiért a mai napig hálás. A terapeutája soha nem mondja, melyik irányba menjen, de rávezeti a megoldásokra, az összefüggések felismerésére. Ezt azonban a terápia elején még nem tudta, és fenntartásokkal ült le arra a bizonyos kanapéra.

„Szerintem sokak véleménye lehet az, ami nekem is volt az elején, hogy minek menjek pszichológushoz, nincs nekem semmi bajom. Az ember nem is biztos, hogy felismeri, hogy neki szüksége van rá. Lehet, hogy már csak olyankor kér segítséget, amikor már tényleg nagy a baj. De olyan jó volt nekem, hogy tíz éve ott van ez a biztos pont az életemben. Aki tud rólam mindent, legalábbis azt, amit én megosztok vele – fogalmazott Norbi. – Szóval ő mindig ott volt nekem, különböző élethelyzetek, munkák, érzések váltakoztak ez idő alatt, de ő mindig vissza tudott utalni egy-egy problémánál, amikor nem tudtam, hogy oldjam meg, vagy mi segítene. Csak kérdésekkel rávilágított.”

Norbi szerint már csak azért is jó terapeutához járni, mert az ember nem áll meg önmagától, hogy beszéljen az érzéseiről. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top