nlc.hu
Sztárok
Egy műsorban tűnik fel Liptai Claudia és Havas Henrik

Havas Henrik Liptai Claudiáról: „Tényleg lefogyott”

Jó ideje nem volt példa erre, de Liptai meghívta a műsorába a tévést.

Liptai Claudia pár héttel ezelőtt jelentette be, hogy saját műsort készít, ami leginkább egy talkshow, ahol szinte minden témáról szó esik, általában három vendéggel. A műsorvezető a minap posztolta, hogy meghívta a műsorba régi kollégáját, Havas Henriket is. 

Közel 20 évvel ezelőtt kezdődött a kapcsolatunk a Mokkában. Most újra leülünk beszélgetni, csak én kérdezem őt. Bár tudjuk, ez csak illúzió. Valójában úgyis azt mondja, amit akar. Pénteken a Nő a Tét vendége Havas Henrik lesz. Idemásolom az ő ajánlását: CLAUDIÁÉ VOLTAM EGY ÓRÁN KERESZTÜL. Két szakmai megjegyzés: a Claudia egyrészt tényleg lefogyott, másrészt pedig szerintem a YouTube-on egy óra sok

– kezdte a beszámolót Liptai Claudia.

„Még ide tartozik, hogy Claudia azt is mondta, hogy szakmai életének legjobb három évét velem töltötte a Mokkában, mondjuk, ez nem nagy dolog, mert előtte Sanyika (Friderikusz) idegileg már tönkretette. Azt hiszem, Claudia Show volt a műsor címe és a Sanyi a fülesen keresztül állandóan tanácsokat ordított a Claudiának. Azt hitte szerencsétlen, hogy így kell. Csak az volt a baj, hogy az ő fülébe tehetséges kollégák mondták, hogy mit kell kérdezni, a Szente Laci, meg a Mihancsik Zsófi. Hát igen, nagyon mélyről kellett felhozni Claudiát, de sikerült, mert ő tehetséges volt, én pedig kedves. Úgyhogy nem tudok mást ajánlani, péntekenként a YouTube-on nézzék Claudia műsorát!” – írta le Havas Henrik ajánlását a műsorvezető.

Liptai Claudia

Fotó: Trenka Attila

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top