nlc.hu
Sztárok

Oszter Alexandra édesapja védelméről

Oszter Alexandra édesapja felháborodott, amikor Andy Vajna udvarolt a színésznőnek

A színésznő szinte szerelmes volt édesapjába.

Oszter Sándor 2021-ben hunyt el, és bár volt időszak, amikor lányával, Oszter Alexandrával nem volt felhőtlen a viszonyuk, valójában nagyon közeli kapcsolatot ápoltak. A színművész apatigrisként óvta a lányát, főleg, amikor úgy vélte, nem a megfelelő emberek udvarolnak neki. 

Oszter Alexandra és Oszter Sándor

Oszter Alexandra és Oszter Sándor (Fotó: Szabó Lilla)

„Szerelmes voltam apámba, és egy idő után megértettem, hogy minden második családban fiút várnak. De a papa végül is imádta, hogy lánya van, ráadásul olyan karakteres, mint én. Csibészkirálynőnek hívott – mondta a színésznő a HOT! magazinnak, majd visszaemlékezett arra, amikor Andy Vajna környékezte meg. – Akkor úgy gondolta, még ha egy George Clooney kerülgetne, az hagyján… de Vajna?! Nagyon féltett, s hol hosszabb, hol rövidebb pórázon tartott. De rám nem lehetett vigyázni: az apám vére volt bennem. Elég rendszertelen volt nálunk az élet, hol a mama, hol a papa volt távol, és úgy gondoltam, ha ők nincsenek otthon, akkor mehetek én is. De azért vigyáztam magamra.” 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top