nlc.hu
Sztárok

23 éves fotó Sipos Tomiról és Ábel Anitáról

Több, mint 23 éves fotót találtunk Sipos Tomiról és Ábel Anitáról: így ölelték egymást

Kedves, alig ismert fotó került elő a múltból.

Nosztalgiázni mindig jó, tettük ezt korábban Zámbó Jimmy és Kiszel Tünde párosán, vagy éppen Tomán Szabina habcsókruháján, most pedig következzen egy több, mint 23 évvel ezelőtti kép az Irigy Hónaljmirigy sztárjáról és a Szomszédok egykori színésznőjéről. 

Sipos Tomi és Ábel Anita rendkívül fiatalok voltak ezen a fotón, gyakorlatilag – ahogy tippeljük – alig a húszas éveikben jártak, és meglehetősen boldognak tűnnek rajta. 

Sipos Tomi és Ábel Anita ölelkeznek

Fotó: Archív

A két híresség nagyon sokat változott a felvétel óta, Tomi haja lényegesen rövidebb és már-már őszbe hajló lett, az arca pedig kikerekedett, Anita ezzel szemben hátrahagyta a vörös hajat és a hozzá illő rúzst, manapság rövidebb, szőkés tincsekkel hódít, és smink terén is szolidabb, de nem kevésbé nőies vonalat képvisel. 

Ami a magánéletüket illeti, a bő húsz év alatt sok minden történt velük. Tomi feleségül vette kedvesét, Lindát, 2013-ban pedig megszületett a kislányuk, ugyanakkor a magánéletét féltve őrzi, csak ritkán oszt meg olyan felvételt, ahol életének két legfontosabb nője látható. Bár nyilvánvalóan felelősségteljesebb lett, komolynak nem mondható, sőt. Aki feltéved az Instagramjára, az láthatja, hogy mindig benne van a viccelődésben. Tomi nemrég a Sztárban sztár új évadában szerepelt, ahol a középmezőnyig jutott.

Sipos Tomi a Sztárban sztár műsorában

Sipos Tomi a Sztárban sztár műsorában (Fotó: TV2 Sajtószoba)

Ábel Anita 16 év együttlét után, 2019-ben vált el férjétől, de teljes egyetértésben nevelik közös lányukat, Lucát, aki nem tipikus sztárcsemete, a kamerák kereszttüzétől távol éli a kamaszkorát. Az Ide süss! háziasszonya korábban úgy nyilatkozott, hogy úgy érezte, csak a közös gyermekük miatt nem kellene együtt maradniuk, és az idő őket igazolta. Anitára azóta már rátalált a szerelem, Roberto Favaro egykori rögbijátékossal évek óta egy párt alkotnak, és a fotóik alapján láthatóan teljes közöttük az összhang. 

Ábel Anita

Ábel Anita a Televíziós Újságírók Díj gálaestjén, a Budapest Music Centerben (Fotó: Trenka Attila)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top