nlc.hu
Sztárok

Mostanra lett elégedett a testével Yvonne Dederick

Yvonne Dederick életében először, 56 évesen van megelégedve a testével

Elárulta az üzletasszony, hogyan viszonyul az idő múlásához.

Yvonne Dederick fiatalon rengeteg társadalmi elvárásnak próbált megfelelni: a tanulástól kezdve a robotoláson át a gyermeknevelésig. Aztán rájött, hogy olyan dolgokra pazarolta az energiáit, melyek valójában nem tették boldoggá. “Még előttünk áll nagyon sok olyan év, amit még -, hogy ha vigyázunk magunkra – egészségileg, meg erőnlétben, akkor még aktívan el tudjuk tölteni, szakmailag is, és magánéletileg is, és nem arra várni, hogy ‘na, most én nyugdíjba megyek’ vagy ‘várom a halált’ ” – nyilatkozta a Fókuszban.

Yvonne Dederick

Yvonne Dederick jól érzi magát a bőrében 50 felett is – Forrás: RTL / Fókusz – videó

Az üzletasszony egyáltalán nem éli meg krízisként az idő múlását. “Most vagyok életemben először megelégedve a testemmel” – vallotta be Yvonne Dederick, aki nemrégiben kezdett komolyabban foglalkozni a testépítéssel. A fitneszbajnokságokon simán felvette a versenyt a huszonévesekkel, sőt a maratont is lefutotta. Ám nem csak a testét fejlesztette.

Elkezdtem új dolgokat tanulni. Elkezdtem foglalkozni a mindfullnessel, a coachinggal, elvégeztem több tanfolyamot, visszamentem a London Business School-ba, startupokat támogattam üzletileg és tanácsadással is, miközben korábban teljesen más területen dolgoztam. (…) Új sportokat próbálok ki. Mindig keresem a lehetőséget arra, hogy nyitott legyek” – mesélte az üzletasszony, akire 50 felett újra rátalált a szerelem, és ma már az esküvőjére készül.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top