nlc.hu
Sztárok

A Cápák között óradíja

Ennyi az óradíja a Cápák között befektetőinek

Kezdő és rutinos vállalkozók egyaránt mehetnek hozzájuk.

Balogh Levente

A „vízkirály” alapesetben 30 perc beszélgetésért 150 ezer forintot, egy óráért 300 ezer forintot, illetve az áfát kéri el. Balogh Leventével –- akit különleges szál fűz Ferenc pápához – a konzultáció során például feltérképezhetjük a problémákat, majd stratégiát dolgozhatunk ki a megoldásra. 

Cápák között

A Cápák között csapatának egy része (Fotó: RTL)

Moldován András

A Cápák között befektetője hivatalos oldalán videósorozatot kínál 49 990 forintért, amelyben 38 felvétel található négy témakörben: boldogság, siker, megoldás, kulcs. A videókban a milliárdos elárulja a „Moldován-féle öt szabályt”, amellyel az érdeklődők megelőzhetik a versenytársaikat. Személyes tanácsadásra is van lehetőség: a 60 perces program ára 500 euró plusz áfa.

Balogh Péter

A vállalkozó, aki a nagyobb nyaralásokra egész hölgykoszorúval utazik, tanfolyamokat tart különböző témakörökben. A 14 órányi vágott előadást tartalmazó videótananyagért 159 ezer forintot kér, de található 63 ezer forintért is tartalom a vállalkozás elindítása előtt állóknak. Siófoki nyaralásra is lehetőség van a milliárdossal: a háromnapos program 350 ezer forintba kerül, plusz a szállás és a teljes ellátás 190 ezer forintos költsége – írja a Világgazdaság

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top