nlc.hu
Sztárok

Kate Winslet lánya

Gyönyörű nővé cseperedett Kate Winslet lánya, Mia

Mia Threapleton le sem tagadhatná, hogy Kate Winslet lánya – és nem csak azért, mert a színésznő neki dedikálta legújabb díját. Hanem azért is, mert mintha csak Kate hasonmását látnánk.
Kate Winslet

Reese Witherspoon és Ava így, Uma Thurman és Maya Hawke úgy – új anya-lánya páros lépett pályára a hasonmásversenyben. Ők pedig Kate Winslet és 22 éves lánya, Mia Threapleton. Hogy milyen kiköpött másai egymásnak, azt a május közepén megrendezett BAFTA TV díjátadón esett le a világnak, Mia ugyanis nem igazán járkált eddig nyilvános rendezvényekre. Ez azonban rövid időn meg fog változni, ugyanis az alma ismét nem esett messze a fájától: Mia színészi babérokra tör.

Ezért is volt ott a ceremónián, és többek között ezért is dedikálta neki az édesanyja a legjobb színésznőnek járó díjat. Merthogy Kate és lánya együtt játszottak az I Am Ruth című sorozatban. Az ebben nyújtott alakításáért kapott ezúttal szobrot a színésznő, aki egy olyan tini anyját játszott, aki egyre inkább felemészt a közösségi média függősége – őt formálta meg Mia. „Ha kettétörhetném, a másik felét a kislányomnak adnám. Ezt együtt csináltuk, kölyök!” mondta Kate a köszönőbeszédében.

Miának ez volt ugyan az első nagyobb szerepe, de korábban már olyan produkciókban bontogatta a szárnyait, mint a tavalyi Veszedelmes viszonyok sorozat. Vagy a 2014-es A virág románca, melyben szintén édesanyjával együtt szerepelt. Az alábbi galériában most Miáról hoztunk néhány képet. Érdemes megjegyezned az arcát és a nevét, mert még tutira sokat fogunk vele találkozni!

Kate Winslet és Mia Threapleton
Megnézem
Összes kép (7)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top