nlc.hu
Sztárok

Stana Alexandra a mellműtétről

Önbizalomhiánya miatt plasztikáztatta melleit Stana Alexandra

A változás pedig annyira nem is szembetűnő.

Stana Alexandra pár napja Instagram-oldalán mesélt arról, tini kora óta vágyott álma, hogy mellnagyobbító műtéten vegyen részt. Ugyan eddig mégsem tette meg, most kedvese, Meggyes Dávid támogatásával belevágott. 

Stana Alexandra

Stana Alexandra a Mokkában

Ma a Mokkában mesélte el, miért érezte úgy, hogy kés alá kell feküdnie. 

„Nagyon nagyon régóta tervezgettem és szerettem volna ezt a döntést meghozni. Nyilván a táncos karrierem és munkám nem engedte meg azt, hogy valaha  is 6 hetet kihagyjak az életemből. Eddig időm sem volt rá, nem is voltam teljesen biztos abban, hogy szeretném. Hónapról hónapra változott… Volt, hogy nagyon elégedetlen voltam, volt, hogy elfogadtam – mesélte Alexandra, aki hozzátette, a sok edzés miatt annyira izmos lett, hogy nem várhatott tovább a műtéttel. – Azt gondolom, hogy nincs olyan nő, aki mindennap úgy kel fel, hogy belenéz a tükörbe és azt mondja, igen, imádom magam… Nekem ez az egy olyan dolog volt, ami okozott egy olyan szorongást, amit nem reklámoz az ember, nem haknizik vele. Most viszont úgy érzem, nagyon jó döntést hoztam.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top