nlc.hu
Sztárok

Britney Spearsről szóló összeesküvés elméletek

Ez volt az utolsó alkalom, amikor nyilvánosan láttuk Britney Spearst

2021-ben került ki a gyámság alól Britney Spears, a rajongók mégis töretlenül aggódnak érte. Főleg, mert ezer éve nem látták őt.

Britney Spears 13 éven át élt az apja gyámsága alatt, miután 2007-ben idegösszeomlást kapott. Hosszú és keserves küzdelem árán végül 2021-ben szabadult Jamie Spears karmai közül, aki nemcsak a hivatalos és pénzügyeiben döntött az énekesnő helyett, hanem a magánéletét is kontrollálta. Mikor végre nyilvánosan beszélhetett a történtekről, Britney olyan megdöbbentő infókat osztott meg, miszerint a gyámja(i) kényszerítették a fogamzásgátlásra, amikor családot akart alapítani a szerelmével, Sam Ashgarival.

A rajongók, akik majd’ másfél évtizeden át aggódnak kedvencükért (és a #FreeBritney mozgalommal az énekesnő szabadságáért kampányoltak) azt hitték, a gyámság végével végre fellélegezhetnek. Britney 2022 nyarán hozzáment Samhez, aláírt egy 15 milliós memoár szerződést. Úgy tűnt tehát, hogy a dolgok jó irányba mennek.

Egy ideje azonban elég durva konspirációs teóriák kezdtek el keringeni a neten, melyek azt boncolgatják, hogy Britney-vel valami továbbra sincs rendben. Tavaly decemberben Alyssa Milano írta ki a Twitterre, hogy valaki „nézzen már rá” Britney-re.

„Elszomorít, hogy olyan emberek beszélnek rólam, akik nem is ismernek! Hölgyeim, fel kéne emelnünk, nem pedig a mélybe taszítani egymást!”

– posztolta válaszul az énekesnő. De ez nem volt elég a fanok megnyugtatásához. Főleg, mert a pletykablogger, Perez Hilton is arról beszélt, hogy Britney eltűnt a nyilvánosság elől.

Britney Spears

Britney nyilvános eseményen utoljára a gyámsága alatt vett részt, mégpedig a 2019-es Volt egyszer egy…Hollywood premierjén. (Fotó: Axelle/Bauer-Griffin/FilmMagic)

Összeesküvés elméletek a köbön

Mert valóban, azért a legtöbbször az Instáján keresztül értesülünk arról, hogy mi a helyzet Britney-vel. A fura videói pedig nem kicsit aggasztóak. Sokak szerint a sztár már rég nem saját maga kezeli az Instagramját (hanem Sam vette a kezébe a kontrollt a felesége felett), és valószínűleg a fotókat és a videókat is erős szerkesztésnek vetik alá. Sőt, mások odáig mentek, hogy nem is Britney szerepel a felvételeken, csak egy hasonmás. Legutóbb június 7-én posztolt a közösségi oldalra, amiben arról biztosította a követőit, hogy „nem haltam meg, emberek!”. A posztot azóta törölték.

Elég durva, hogy erről megerősítést kell közölnie a neten a folyamatos összeesküvés elméletek miatt. Az viszont nem tűnik komplett spekulációnak, hogy talán mégsem Sam volt a jó választás Britney számára. Az énekesnőt ugyanis az utóbbi hónapokban a jegygyűrű nélkül látták. Mert igen, végre lencsevégre kapták kint az utcán Britney-t: mégpedig legutoljára áprilisban, Puerto Ricóban. (A fotókat IDE kattintva nézheted meg.) Itt egyébként Sam sehol nem látható, a sztárt egy random férfival fotózták le a büfében, akiről utóbb kiderült, hogy valószínűleg a testőre volt.

Úgy néz ki, tényleg nem lehet annyira felhőtlen a kapcsolatuk. Ám arról nem tudunk nyilatkozni, hogy vajon Sam tényleg irányítja-e Britney-t. Sam azonban korábban reagált már a pletykákra:

„Még azt sem én szabom meg, hogy mit együnk vacsorára. De tudom, hogy a múltban sok minden történt, ezért megértem a rajongók aggodalmát.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top