nlc.hu
Sztárok

Herczeg Zoltán nyomkövetővel a lábán dolgozik

Herczeg Zoltán házi őrizetben sem tétlenkedik

Feltalálta magát.

Április végén, fél év után kiengedték a rács mögül Herczeg Zoltánt, akit októberben tartóztattak le drogkereskedelem gyanúja miatt. A divattervező jelenleg házi őrizetben van, de hetente egyszer, hétfőn 9 és 11 óra között elhagyhatja az ingatlant ügyintézés vagy bevásárlás céljából. Ezen túl csak a gangra mehet ki, ha levegőzni szeretne. 

Herczeg Zoltán

Fotó: Olajos Piroska

Ugyan a szabadban csak hetente pár órát tölthet, igyekszik a maximumot kihozni belőle. „A létszükségleteimhez szükséges dolgokat intézhetem ilyenkor. Általában bemegyünk a párommal az üzletembe, ami közel van a Városligethez, ahol utána fél órát sétálhatunk. Ezek a séták feltöltenek, van, hogy rám dudálnak, integetnek az emberek vagy egyszerűen csak mosolyognak rám. Eddig csak pozitív visszajelzéseket kaptam személyesen, az interneten mocskolódó névtelenekkel pedig nem foglalkozom. Néhány perccel tizenegy előtt már otthon vagyok, nem kockáztatom meg, hogy riasszon a bokámon a jeladó” – mesélte a divattervező, aki már azon gondolkozik, hogy kedvesének a kezét ebben az időszakban szeretné majd megkérni

Eközben egy pillanatig sem tétlenkedik otthon sem. Úgy néz ki, egy kis felújításra is fútja a szabadidőben, legalábbis erről árulkodik legújabb fotója a Facebook-oldalán. Zoltán nyomkövetővel a bokáján állt neki a glettelésnek. 

Mi mást is tehetne az egyszeri házi őrizetes, mint hogy a börtön-kollekciója alkotása és a börtönkönyv megírása közepette néhány „szabad” napján felújítja időközben kissé elhagyatott, megtépázott, leharcolt celláját Kedvesével és drága Testvéreikkel? Hát ezt. Csak értelmesen, hasznosan, okosan minden másodpercet” – írta bejegyzésében a divattervező.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top