nlc.hu
Sztárok

Rubint Réka az utazásairól

Rubint Réka gyermekként nem jutott el nyaralni, ezért most mindent bepótol

Nem sokan tudják, milyen volt a gyermekkora Rékának.

Rubint Réka múlt héten ünnepelte 45. születésnapját, férjétől, Schobert Norbitól pedig ezúttal is azt az ajándékot kapta, hogy elvitte őt egy pár napos nyaralásra. A fitneszlady az nlc-nek korábban elmondta, az egész család élményeket szeret ajándékozni egymásnak, Norbi pedig sorra pipálja ki Réka bakancslistás helyeit. 

Rubint Réka

Rubint Réka (Fotó: Mokka)

Azonban nem csak Norbi, Réka gyermekei is megható ajándékkal köszöntötték őt születésnapja alkalmából. Arról, hogy miért szeret inkább utazni, mint táskákat gyűjteni, a Mokkában mesélt. 

„A gyerekek esetében, az elmúlt 22 évben, a Norbival töltött 22 évben volt lehetőségük látni azt, hogy nagyon szeretek szervezkedni, meglepetést okozni, legyen az születésnap, névnap, házassági évforduló és ők ebben nőttek fel. Visszanézni azt, hogy amiben ők felnőnek, az teljes egészében az életük része, nagyon megható – fogalmazott a fitneszlady, majd hozzátette, könnyű dolga van a szeretteinek ajándék terén, mert élményt szeret kapni a legjobban. – Nagyon szeretek utazni, gyermekként nem nagyon volt rá lehetőségem, mert az édesapám, édesanyám mezőgazdaságban dolgoztak, akkor volt a szezon, egész nyáron dolgoztunk a földeken, úgyhogy nem nagyon jártunk sehova, maximum a TSZ-üdülőbe. Akkor is ki kellett jelölni a hetet, hogy mikor tudunk menni. Azt élet viszont úgy adta a munkámnak, a táboroknak köszönhetően, hogy rengeteg helyre sikerült elutaznom. De ezt a történetet sokan nem tudják.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top