nlc.hu
Sztárok

Ryan Gosling a Váratlan utazásban

Megvan, hogy Ryan Gosling szerepelt a Váratlan utazásban?

Ha a kilencvenes években nézted a sorozatot, valószínűleg te is ebben a szerepében láthattad először a későbbi világsztárt.

A Váratlan utazás című sorozatban több világsztár is felbukkant, többek között Michael York, Christopher Reeve, Faye Dunaway, Treat Williams, Stockard Channing vagy Christopher Lloyd. Akadt azonban olyasvalaki is, aki évekkel a produkcióban való szereplését követően emelkedett az A-listás sztárok közé. Ő pedig nem más, mint Ryan Gosling.

Tate Lynche, Ryan Gosling, Justin Timberlake, Nita Booth, T.J. Fantini, Christina Aguilera, és Britney Spears

Bal fentről: Tate Lynche, Ryan Gosling, Justin Timberlake, Nita Booth, T.J. Fantini, Christina Aguilera, és Britney Spears a The Mickey Mouse Club szereplőiként (Fotó: Profimedia)

A kanadai színész 12 évesen a The Mickey Mouse Club című tévéműsorban kezdte pályafutását, a később szintén világsztárrá vált Britney Spears, Justin Timberlake és Christina Aguilera oldalán. Az ezt követő években több tévésorozatban is felbukkant epizódszerepekben, így került 1996-ban a Váratlan utazásba is.

Ryan Gosling

Ryan Gosling Bret McNulty szerepében a Váratlan utazásban

A sorozat befejező, 7. évadának Az új fiúk (From Away) című epizódjában szerepelt, melyben egy árva testvérpár egyik tagját, Bret McNulty-t alakította. Az alábbi videón láthatsz néhány részletet az akkor 15 éves Gosling alakításából.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top