nlc.hu
Sztárok

Tóth Gabi és a Fricska Táncegyüttes

Családi napon lép fel együtt Tóth Gabi és a Fricska Táncegyüttes

Az előadóval már javában hirdetik a rendezvényt.

Napok óta sorra cikkeznek a lapok Tóth Gabi és Krausz Gábor viharos válásáról. A pár tagjai közül a hírek szerint a férjet viselte meg jobban a szakítás, sőt, ahogy mi is megírtuk, Krausz állítólag már a kislányát is magához költöztette. Több híresség is megszólalt a témában, kezdve Ördög Nórától Fenyő Ivánig, még Gabi nővére, a nemrég férjhez ment Tóth Vera is reagált a témára. Az énekesőt többen is hírbe hozták a Fricska Táncegyüttes egyik tagjával, a párosról még közös fotókat is készített a Blikk. Úgy tűnik, az előadó a jövőben is szívesen dolgozik együtt a csapattal, ugyanis rábukkantunk egy plakátra, melyen az látható, hogy Gabi szeptember 3-án, a BKKR Bányász Családi Napon színpadra lép a Fricska Táncegyüttessel.

Érdekesség, hogy az együttes közösségi oldalán a hozzászólások korlátozva vannak, illetve rengeteg olyan komment van, ami az énekesnőről szól. Íme egy korábbi felvétel Gabiról és a Fricska Táncegyüttesről.

Egyelőre a házaspár egyik tagja sem beszélt az érzéseiről.

Tóth Gabi

Tóth Gabi (Fotó: TV2)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top