nlc.hu
Sztárok

ByeAlex az egészséges életmódról

ByeAlex: „Nekem ez a pszichológus dolog nem kell”

Az előadó próbálkozott már szakemberrel, de előfordult, hogy a pszichológus a rajongójává vált.

ByeAlex sosem félt felvállalni a véleményét bizonyos témákkal kapcsolatban, ahogyan azt is szívesen osztja meg, amikor különös dolgokat él át. Pár hónapja például arról mesélt közösségi oldalán, hogy sokszor alvásparalízissel küzd

ByeAlex

Fotó: Trenka Attila

Az énekes mindezek mellett mégsem szeret annyira a lelki dolgokkal foglalkozni, sem az egészséges életmóddal, ugyanis szerinte ezek nem mindig férnek össze egy sztár életvitelével.  

„Iszunk és azt elég rendesen, arról nem mondok le. Nem vagyok arra hajlandó odafigyelni, hogy ne igyak – kezdte ByeAlex a Blikknek, aki mindezt annak tudja be, hogy ez hozzátartozik a zenekaros életmódhoz. Ezt követően kitért arra, mennyire figyel oda az étkezésre és mit gondol arról, ha egy híresség pszichológushoz fordul. – Volt egy időszak, amikor nagyon egészséges voltam és még most is jól étkezem, alapvetően egészségesen, de nem olyan nagy figyelemmel, mint két-három évvel ezelőtt. Egyszerűen annyi koncertünk van és annyit megyünk, hogy nem mindig lehet erre figyelni, de nem én vagyok az, aki a benzinkúton be fog zabálni hotdogot… Nekem ez a pszichológus dolog nem kell. Biztos van, akinek jó, többször volt az életem során, hogy azt mondtam, kipróbálom, de nekem nem adott, nem jelentett semmit. Ráadásul előfordult, hogy azt éreztem, hogy a pszichológus a rajongómmá válik, szóval nekem nem működik. Tudom én, hogy min kellene változtatnom, tisztában vagyok a saját problémáimmal, időről időre van, amin tudok is változtatni, de van, amin már nem tudok, mert annyira a személyiségem alappillére. Nekem nincs szükségem külső beavatkozásra.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top