nlc.hu
Sztárok

Kiakadt Szenes Andrea Nemazalányra

Nagyon berágott Szenes Andrea Nemazalányra

Szenes Iván lánya szerint nem elegáns, amit tett a fiatal énekesnő.

Nem nyerte el Szenes Andrea tetszését Halastyák Fanni, művésznevén Nemazalány legújabb dalának címe. A fiatal énekesnő Én leszek címmel adott ki új számot, amely egyezik a sikeres dalszerző, a néhai Szenes Iván egyik évtizedekkel korábbi szerzeményével, amelyet a rajongók leginkább Cserháti Zsuzsa előadásában ismerhetnek  – írja a Blikk.

Szenes Andrea és Halastyák Fanni (Nemazalány),

Dalcím miatt áll a bál Szenes Andrea és Halastyák Fanni (Nemazalány) között – nlc-montázs, fotók forrása: (b): TV2 / Mokka – videó // (j): Sajtószoba

“Azt gondolom, kitalálhatott volna másik címet, mert ilyet nem illik csinálni, nem elegáns. Találjon ki önálló címet, ha Én leszek címen már létezik egy örökzöld sláger” – fakadt ki a bulvárlapnak Szenes Andrea, aki azt javasolja a fiatal énekesnőnek, hogy máskor körültekintőbben válasszon dalcímet.

A Blikk megszólaltatta Halastyák Fannit is, aki nem érti, miért akadt ki Szenes Andrea. Az énekesnő úgy gondolja, ha egy 2023-ban megjelent popdal ilyen címet kap, akkor senki sem asszociál egy régebbi dalra.

Meglepődtem, de ha maga a dal hasonlítana az eredeti dalhoz vagy bármely másik szerzeményhez, akkor elismerném a hibát” – jelentette ki.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top