nlc.hu
Sztárok

Benedek Miklós a fia elvesztéséről

Szívszorítóan beszélt fia elvesztéséről Benedek Miklós

Megrendülten nyilatkozott a 77 éves színművész.

A Nemzet Színésze címmel kitüntetett Benedek Miklós volt a Palikék Világa by Manna legutóbbi adásának a vendége. A 77 éves színművész megrendítő őszinteséggel beszélt fia, a tragikusan fiatalon elhunyt Benedek Tibor haláláról – írja a Blikk.

Benedek Miklós,

Benedek Miklós volt Palik László legutóbbi interjúalanya – Forrás: Szóló / Palikék Világa / YouTube – videó

A mai napig nehéz szívvel beszél róla, még a sportkarrierjéről is csak módjával szólal meg: „Fantasztikus ember volt, fantasztikus játékos. Mutatják a tanítványok, mutatják azok a mondatok, amiket ők egy-egy meccs után, egy-egy bajnokság után üzennek Tibornak. Én meg nem tudok üzenni, mert mi nem üzenőkapcsolatban voltunk.”

 

„Dühös vagyok arra, hogy ezt a betegséget egyszerűen nem lehet gyógyítani. (…) És hogy fiatalembereknek kell… Szóval nem szeretnék beszélni erről” – mondta Benedek Miklós, aki már korábban is beszélt arról, hogy a fájdalma a történtek óta nem enyhült, és valószínűleg sosem fog, ám van valami, amibe kapaszkodhat. „Mert ő él, itt van, velünk van. (…) Főleg, hogy a két utód itt van” – vallotta be akkor a színművész, utalva az unokáira.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top