nlc.hu
Sztárok

Stepa Erika a The Voice-ban

A Follow the Flow első énekesnője a The Voice-ban szeretne visszatérni a színpadra

Több év kihagyás után belátta, mégis az énekléssel szeretne foglalkozni.
Stepa Erika

A 26 éves Stepa Erika jelenleg egy irodában dolgozik titkárnőként, de a szíve mélyén arra vágyik, hogy az énekléssel foglalkozhasson. Énekelt már partyzenekarban, és ő volt a Follow the Flow első énekesnője. Akkor még az érettségi előtt állt, ezért úgy érezte, nem tud annyi energiát beletenni a zenekarba, amennyit a fiúk. Hat év kihagyás után elbizonytalanodott, hogy valóban ezt szeretné-e csinálni, de hiányzott neki, így rájött, hogy a szíve mélyén soha nem tett le arról, hogy énekesnő legyen. Ezért is jelentkezett a The Voice-ba, ahol a meghallgatáson Adele Love In The Dark című dalát adta elő.

A coachok közül Trokán Nóra úgy érezte, hogy Erika sokkal jobban is tudna énekelni, mint ahogy azt a válogatón hallották, ezért úgy döntött, ad neki még egy esélyt. Miklósa Erikát és Curtist viszont zavarta, hogy a 26 éves énekesnő sokszor inkább kiabált éneklés helyett, ezért is érte őket váratlanul Nóra döntése.

Mellettem mindenki lesokkolódott, hogy megfordultam. Én most úgy döntöttem, hogy ez most nem egy egyértelmű választás, de mégis azt éreztem az egész éneklésedben, hogy neked menne sokkal jobban, és neked adnék még egy esélyt” – indokolta a döntését Trokán Nóra.

Hallottam az éneklésedben egy-két jó megvillanást, de engem nagyon zavart az, hogy kiabálsz, úgyhogy én ezért nem fordultam meg” – hangzott el Miklósa Erika értékelésében.

Stepa Erika így Trokán Nóra csapatába került. “Erikánál azt éreztem, hogy kezdünk nagyon szigorúak lenni, és csak annak megfordulni, akinek minden hangja a helyén van. Ő nála úgy éreztem, hogy szeretnék még egy esélyt adni, hátha meg tudni nyílni még ennél jobban. (…) Most éreztem először azt, hogy nem kell még kész lenniük a versenyzőknek. Lehet, hogy egy virág kinyílik belőle, de lehet, hogy nem” – magyarázta a coach.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top