nlc.hu
Sztárok

Voksán Virág halálközeli élménye

Halálközeli élményéről vallott Voksán Virág: „A mai napig bennem van, ahogy sötétül el a világ”

Azóta is retteg.

Voksán Virág és kedvese, Valentényi Laci is szerepelni fognak a ma este induló Nyerő Párosban. A lemezlovas és szerelme 9 éve alkotnak egy párt, de magánéletüket nem teregetik a nyilvánosság elé. Ez lesz a második alkalom a majdnem egy évtized során, amikor Virág kamerák előtt mutatja meg Lacit, bár kiemelte, ebből nem fog rendszert csinálni

Voksán Virág

Voksán Virág (RTL)

A műsor előtt arról kérdezték a párost, mik azok a dolgok, amiktől rettegnek. A kétgyermekes anyuka elmondta, tériszonya van és retteg a víztől, amely egy gyerekkori traumája miatt alakult ki. 

„Gyerekkoromban becsúsztam a vízbe, és süllyedtem. A mai napig bennem van, ahogy sötétül el a világ, és egyre homályosabb, egyre sötétebb minden. Nem volt átlátszó a víz, ezért az utolsó pillanatban emelt ki apukám a piros fürdőbugyimnál fogva. Kisgyermek voltam, mély nyomott hagyott, azóta nem igazán szeretek víz alatt lenni” – idézte fel a történteket Virág. 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top