nlc.hu
Sztárok

’N SYNC-énekesei akkor és most

Menő srácokból 40-es apukák: így néznek ki most az ’N SYNC-énekesei

Neked is ott lógott a szobád falán az ’N SYNC posztere? Ha igen, és már a gondolattól is felvillanyozódsz, hogy újra láthatod őket, akkor kattints galériánkra.

Történelmi pillanatnak lehettünk szemtanúi a 2023-as MTV Video Music Awards színpadán. Fiatalkorunk kedvenc fiúbandája, az ’N SYNC ismét összeállt. Mi több, nemcsak összeálltak, de kiderült, hogy egy új dallal is készülnek a jövőre nézve! A csapat – azaz Justin Timberlake, JC Chasez, Lance Bass, Joey Fatone és Chris Kirkpatrick – a Better Place című számot a Trollok: Együtt a banda című film betétdalának szánja, amiből egy részlet már a trailerben is hallható.

AzN'SYNC 2023-ban az MTV VMA díjátadón

A reunion az MTV Video Music Awardson (Fotó: Profimedia)

Az ’N SYNC 1995-ben alakult, igazi sikerei azonban 1998-tól datálhatóak. Ők voltak a Backstreet Boys legnagyobb vetélytársa, legalábbis egészen addig, amíg Justin Timberlake 2004-ben szólókarrierbe nem kezdett. Az együttes ezután még gyártott slágereket, de 2007-ben belátták, hogy Justin nélkül igazából korántsem olyan sikeresek.

A kapcsolatuk nem romlott meg ennek ellenére sem. 2013-ban szintén az MTV Video Music Awards keretében láthattuk őket együtt, 2018-ban pedig annak apropóján, hogy csillagot kaptak a Hollywood Walk of Fame-en. A menő srácok azóta megkomolyodtak, mutatjuk, hogyan festenek manapság.

Megnézem
Összes kép (5)

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top