nlc.hu
Sztárok

Krausz Gábor: „A legnehezebb a mélypontokon való túllendülés”

Krausz Gábor: „A legnehezebb a mélypontokon való túllendülés”

Kemény heteket tudhatnak maguk mögött a Dancing with the Stars versenyzői, így Krausz Gábor is, aki őszintén mesélt az elmúlt hetek megpróbáltatásairól.

Jövő szombaton mindenki parkettre lép, indul a Dancing with the Stars következő évada. Mindenki gőzerővel készül, Krausz Gábor és Mikes Anna sem bízzák a véletlenre: reggel és este is 3-3 órát próbálnak – írja a Blikk.

Krausz Gábor és a próbák

(Fotó: Trenka Attila/fotocentral)

“Nagyon izgatott voltam, amikor elkezdtük. Nem tudtam, mire számítsak. Bőven túlhaladunk a heti 10-12 órányi próbán, van hova fejlődni. A legnagyobb sikerélmény, amikor sikerül egy-egy új lépés, illetve mikor rá pár napra felvesszük a teljes koreográfiát, és az úgy néz ki, ahogy szerintem kellene. Amikor Anna megdicsér, az jól esik…Amire azt gondoltam, hogy elsőre képtelenség, azt gyakorlással el lehet sajátítani. A legnehezebb ebben az egészben a holtpontokon, mélypontokon való túllendülés. Amikor hatodjára nem sikerül valami, akkor is újra neki kell esni. Azt mindenképpen megtanultam, hogy kitartással minden sikerülhet” – mondta Krausz Gábor.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top