nlc.hu
Sztárok

Kamarás Iván facebookon jelentette be, hogy lábát törte

„Ebcsont beforr, de most kicsit pihenek” – lábát törte Kamarás Iván

A színész most pihen egy kicsit.

Kamarás Iván a Facebook-oldalán egy olyan fotót posztolt, amin éppen karjával a lábára támaszkodva ül, és így jelentette be, hogy bizony baleset érte.

Eltört a lábam, ebben a formában most nem tudok ülni. Ebcsont beforr, de most kicsit pihenek. #gyógyulok #járomazutam #jövökhamarosan

– írta a kép mellé.

Hogy pontosan mi történt, az a posztból nem derült ki, de reméljük, a színész gyorsan felépül. 

Kamarás Iván

Fotó: TV2 / Nánási Pál

Rá jár a rúd a hazai hírességekre. Nyáron Marics Peti szenvedett balesetet a Budapest Parkban, és tolószéken vitték le a színpadról, ahova 20 perccel később begipszelt lábbal tért vissza.

Majd néhány héttel ezelőtt Manuel is megsérült az egyik fellépésén. Mint elmondta, megcsúszott a sok konfettin, és a térde kiugrott a helyéről. A fiatal énekest végül meg kellett műteni, és úgy saccolta, lesz pár hét, amire felépül. 

Néhány nappal ezelőtt pedig Sydney van den Bosch  szenvedett részleges szalagszakadást egy táncpróbáján. Ennek ellenére nem fújta le a Dancing with the Stars című műsorban való részvételt, de sajnos táncpartnerével, Ádám Csabával együtt ők lettek a kiesők.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top