nlc.hu
Sztárok

Nagy Ő Nati médiakarrieres tervei

Máris tévés karriert tervez A Nagy Ő botrányhősnője, Nati

Állítja, nem azért jelentkezett a realitybe, hogy gazdag férjet fogjon.

Bár A Nagy Ő-ből úgy tűnhet, hogy Nati szándékosan provokálja a többi lányt, mint mondja, a valóságban nagyon könnyű vele kijönni, és soha senkinek nem ártana. A húszéves egyetemi hallgató szerencsésnek tartja magát, mert a szülei a mai napig támogatják őt, mind érzelmileg, mind anyagilag. Akkor is támogatták, amikor A Nagy Ő-be jelentkezett.

Nagy Ő Nati

Nagy Ő Nati első találkozása Jákob Zolival – Fotó: Sajtószoba

„Hozzám egy komoly, idősebb férfi illik, és ebben a szüleim is egyetértenek. Édesapám már régen megmondta: ’Kislányom, ha teheted, legalább egy tíz évvel idősebb palit válassz magadnak!’ Hát Zoli több mint 30 évvel idősebb nálam… (…) Nagyon bejön nekem! És én is neki, ezt tudom. Konkrétan én vagyok a típusa. A kémia is működik köztünk” – árulta el a Story magazinnak Nati, aki határozottan állítja, őt nem érdekli az üzletember vagyona. „Nem azért jelentkeztem a műsorba, hogy egy gazdag férjet fogjak. Engem tényleg Zoli érdekel” – jelentette ki Nati, aki máris tévés karriert tervez. 

Nagy Ő Nati

Nagy Ő Nati a médiába vágyik – Fotó: Sajtószoba

„Az első adásban még látszik, mennyire izgultam, de aztán hamar belejöttem a szereplésbe. Olyannyira, hogy rájöttem, ezzel szeretnék foglalkozni. Érdekel a tévé, a műsorvezetés, a szerkesztés, így szakot váltottam. Korábban nemzetközi kapcsolatokra jártam, most médiát és kommunikációt hallgatok” – meséli.

Bővebben a legfrissebb Story magazinban!

Story,

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top