nlc.hu
Sztárok
Kudlik Júlia egy könyvbemutatón

Újra nyilvánosan mutatkozott Kudlik Júlia, letámadták a rajongók

Annak ellenére, hogy már több évtizede felhagyott a tévézéssel, még mindig nagyon népszerű.

Kudlik Júlia ugyan már egy ideje visszavonult, a rajongói minden alkalmat kihasználnak, hogy találkozhassanak vele. A 78 éves egykori bemondónő kedd este Bencsik Gábor könyvbemutatóján moderátorként jelent meg, ahová többen kimondottan miatta látogattak el, hogy személyesen is találkozzanak kedvencükkel – írja a Blikk.

A bulvárlap beszámolója szerint a közel 50 perces beszélgetés után komoly sor alakult ki a bemondó előtt, többen ugyanis a róla készült régi fotókkal, plakátokkal érkeztek, hogy aláírathassák azokat. Volt, aki közös fotót is szeretett volna Kudlik Júliával, ám ő egy idő után szerényen megköszönte a lehetőséget, és mindenkit arra kért, ne vele, hanem az íróval foglalkozzon. Sőt attól is elzárkózott, hogy nyilatkozzon a lapnak. 

Kudlik Júlia

A Sára-Csoóri Életműdíjjal kitüntetett Kudlik Júlia a budapesti Thália Télikertben tartott díjátadó ünnepségen 2022. december 8-án – Fotó: MTI/Illyés Tibor

A tévélegenda a visszavonulása és férje, Szűcs László rendező halála óta nagyon ritkán jelenik meg a nyilvánosság előtt. Több mint 20 éve nem láthattuk már képernyőn, ám ő ezt egyáltalán nem sajnálja. Bár szerette a munkáját, nem bánja, hogy maga mögött hagyta ezeket az éveket. Minderről tavaly beszélt: „Nem hiányzik a tévé és a rivaldafény, és nem is szeretnék már visszatérni. Élvezem azt, hogy visszavonultan élhetek. Engem egyébként az utcán nem szoktak megismerni az emberek, de nem is bánom. Én ezzel soha nem foglalkoztam. Ugyanolyan ember vagyok, mint bárki más. A Delta egykori háziasszonya egyébként sokat jótékonykodik, valamint szívügyének tekinti a népzene és a népművészet ápolását. Egy szentendrei lakópark önálló családi házában él egyedül. Nyugdíjas éveit civilként tölti, nem vállal tévés szerepléseket és interjúkat sem ad, volt kollégáit sem engedi közel magához, állítólag szeret sütni és patchworközni, amit már idősebb korban tanult meg. „Nem sokat tudunk róla, eléggé magának való hölgy”mesélte korábban a tévésről az egyik szomszédja

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top