nlc.hu
Sztárok

Féltékeny udvarló támadt rá Schobert Norbira

Schobert Norbi: „Óriásit bevert, megrepedt a fogam” – féltékeny udvarló támadt rá egyszer a fitneszgurura

Kezet emeltek rá, de nem hagyta annyiban.

Schobert Norbi a való életben mindössze egyszer került hasonló fizikai összetűzésbe, mint a Valami Amerika című sorozatban, ahol az általa alakított karakternek csúnyán ellátják a baját.

Schobert Norbi,

Schobert Norbi túl van az színészi alakításán – Fotó: Sajtóklub

A sorozatban saját magát alakítja. A fitneszedző azonnal igent mondott a felkérésre annak ellenére is, hogy sorozatbeli szerepében Bala és bandája csúnyán helyben hagyják egy beszólása miatt. „A való életben nem szoktam így beszólni senkinek, hogy fogynia kell vagy ilyesmi. Durva szöveg volt”mondta a Fókusznak Schobert Norbi, akivel az életében mindössze egyszer fordult elő, hogy kezet emeltek rá.

Egyszer hazavittem egy csajt vidékre, és a palija azt hitte mást akarok tőle, pedig nem. Huhh, óriásit bevert, megrepedt a fogam, az alsó fogsorom, de a végén legyőztem a gyereket” – idézte fel a történteket a fitneszedző, aki korábban az is elárulta, hogy először őt kérték fel a Sztárboxba, nem pedig a fiát, ám orvosi tanácsra nem vállalta. “A sportorvos javaslatára végül nem én lépek szorítóba, hanem a fiam, Norbika. Azt mondta a doktor, egyetlen ütés is végzetes lehet, egy nagy ütés a fejemre vagy a szívem környékére… Átszakad a szívbillentyűm és ott halok meg”vallotta be a fitneszguru, akinek az egykor Norbi Update néven futó cége ellen a napokban újabb végrehajtási eljárást kezdeményeztek. Ezúttal azonban nem egy korábbi vállalati partner, hanem a Nemzeti Adóhivatal követel pénzt a Schobert Norbi vezette Free Group Kereskedelmi Zártkörűen Működő Részvénytársaságtól.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top