Megszólaltak a Jóbarátok sztárjai Matthew Perry halálról

S.D.V. | 2023. Október 31.
Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc és David Schwimmer teljesen összetörtek.

Ahogy korábban mi is megírtuk, Matthew Perry váratlan halálhírét követően elözönlötték az internetet a megemlékezések. Az 54 éves színészt egy jakuzziban találták holtan, ám a tragédia részleteiről még nincsenek információk. A híresség egyébként mindig nyíltan beszélt a depressziójáról, függőségeiről, melyek megkeserítették az életét. A rajongók, kollégák, sőt, a királyi család egy tagja is elbúcsúzott tőle, ám mindenki öt ember nyilatkozatát várta: a Jóbarátok legendás stábjáét. Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc és David Schwimmer a People magazinnak juttattak el egy közös közleményt, melyben a következő áll:

„Mindannyiunkat lesújtott Matthew elvesztése. Többek voltunk, mint pusztán szereplőtársak: egy család vagyunk. Olyan sok mondanivalónk van, de most szánunk egy pillanatot arra, hogy elszomorodjunk, és feldolgozzuk ezt a mérhetetlen veszteséget. Ahogy és amikor tudunk többet fogunk mondani. Egyelőre a gondolataink és a szeretetünk Matty családjával, barátaival és minden olyan emberrel van, aki szerette őt szerte a világon” – közölte a magazinon keresztül az öt színész.

A Jóbarátok legendás stábja: Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry és David Schwimmer (Fotó: Getty Images)

Perry 10 éven keresztül játszotta Chandler Bing karakterét, a munkásságáért 2002-ben Emmy-jelölést kapott. Tavaly egy podcastban arról beszélt, hogy hogyan szeretné, hogy az emberek emlékezzenek rá halála után:

„Mikor meghalok, és az úgynevezett eredményeimről lesz szó, jó lenne, ha a Jóbarátok jóval azok mögött a dolgok mögött végezne a felsorolásban, hogy más embereknek segítettem. A halálom után az fog menni, hogy Jóbarátok, Jóbarátok, Jóbarátok, és örülök neki, hogy voltak értékelhető színészi teljesítményeim amellett, hogy az emberek a neten röhöghettek a megpróbáltatásaimon.”

Exit mobile version