nlc.hu
Sztárok

Kovács Kati véleménye

Ezt gondolja Kovács Kati Azahriah-ról

A Kossuth- és Liszt Ferenc-díjas magyar előadóművész is megszólalt a fiatal szupersztárról.

A 79 éves énekesnő, dalszövegíró, és színésznő is elmondta a véleményét Azahriah-ról. Kovács Kati elárulta, hogy bár nem igazán követi a fiatal tehetség munkásságát, és csupán egy dalát ismeri, az is a fülének kissé vulgáris, mégis gratulál az eddig elért sikerekhez. 

„Ennek a korszaknak ő az abszolút győztese. Ha elfogad tőlem egy szakmai tanácsot, akkor annyit javasolnék neki, hogy nagyon vigyázzon magára. A tripla Arénával ugyan örökre beírja magát a zenei élet történelemkönyvébe, de hogy mindhárom napot tisztességesen végigcsinálja, vigyáznia kell a hangjára, különben már a második nap be fog rekedni, a harmadikon pedig végtelenül fog fájni neki.”

Az előadóművész egyébként meglehetősen tájékozott a fiatal előadókat illetően. „Igyekszem nyomon követni a fiatal generáció virágzását. Amikor időm engedi, a különböző tehetségkutatókat is figyelemmel követem. A The Voice-ban például nagyon sok jó énekest vélek felfedezni, sőt úgy gondolom, a zsűri sokszor indokolatlanul könyörtelen a versenyzőkkel… Aztán ott van a Sztárban Sztár leszek! is, amiben múltkor nagy örömömre az egyik előadó pont az én dalomat énekelte nagyon ügyesen. Mindig nagy örömmel tölt el, ha fiatal tehetségeket hallhatok, és Azahriah-ra is nagyon büszke vagyok” – nyilatkozta a Story magazinnak Kovács Kati.

Kovács Kati

Kovács Kati (Fotó: Olajos Piroska)

Megoszlanak a vélemények 

A haza zenei szakmának vegyesek a véleményei a fiatal előadóról. Míg például Majka, Mester Tamás, vagy Varnus Xavér ódákat zengett a 21 éves szupersztárról, addig Czutor Zoltán koránt sincs elragadtatva az énekestől.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top