nlc.hu
Sztárok

Sztárbox

Így ütötte ki Brasch Bence KKevint, azóta is forrnak az indulatok

A két sztár alaposan egymásnak feszült a ringben.

Brasch Bence és a rapper KKevin bőven a mérkőzés előtt durván beszólogattak egymásnak. Bár mindketten biztosak voltak benne, hogy végül győztesen kerülnek ki a ringből, végül Bencének lett igaza. A színész a győzelem után mikrofont ragadott, és hatalmas hévvel a következőket mondta: „…az az előadó-fajta, aki arról rappel, hogy akkor vagyok király, hogy mennyi pénzem van, milyen autóm van, milyen házam van. Nincsen drága órám, nincsen drága autóm, viszont felkészültem és egyelőre elértem, amit akartam. Ezt tanácsolom nektek is, köszönöm!”

A színész beszédét füttyszó kísérte, sokan kiakadtak azon, hogy miután megölelte az ellenfelét, így viselkedett vele. Egyesek már amiatt is felemelték a hangjukat, hogy Bence több, mint 10 kilóval többet nyom, mint KKevin, így szerintük ez nem egy igazságos mérkőzés volt.

„Mikor bementem a ringbe és elkondult a gong, azt éreztem, hogy elérkeztem ahhoz, amire egy éve várok. Az volt bennem végig, hogy figyeljem, mit üt és mivel válaszoljak. Minden taktikára volt egy tervem”mondta a Blikk kamerái előtt a Sztárbox után Brasch Bence.

Íme néhány fotó a mérkőzésről

Brasch Bence és KKevin
Megnézem
Összes kép (6)

KKevin így reagált a műsorra, és az abban elhangozottakra a korlátozott ideig elérhető Instagram-történetében.

„Sajnálom, akinek csalódást okoztam. Köszönöm, aki bízott bennem. Sajnos így alakult. Megtettem mindent, úgy érzem. Minden a legnagyobb rendben van. Aki meg most károg meg erősnek érzi magát, annak üzenem, hogy kapja be a f*szomat!”

Brasch Bence és KKevin

Brasch Bence és KKevin mérkőzése. (Fotó: Trenka Attila)

Azért vannak a jó barátok…

A rapper jó barátja, G.w.M is megszólalt a témában a közösségi oldalán, és intézett Brasch Bencéhez néhány szót.

„Bence, neked elegánsabb lett volna, ha elnyomod magadban a komplexusaidat, és ezt a monológodat arról, hogy nincsen nagy kocsid, órád, stb…. te csillagszületikes cukipofa.”

A műsorról az nlc készített egy kritikát, kattints ide érte

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top