nlc.hu
Sztárok

Brasch Bence akkor és most

Brasch Bence ma már nagyon nem úgy néz ki, mint a Csillag születikben

Ha rajongó voltál, nagy valószínűséggel akkor is elsétálnál mellette az utcán, ugyanis rengeteget változott a műsor óta. Képeken mutatjuk az átalakulást.

Brasch Bence a Csillag születik második évadában tűnt fel. 18 éves volt akkor, kisfiús sármja pedig mindenkit levett a lábáról. Olyannyira, hogy annak ellenére, hogy a harmadik középdöntőben kiesett, mégis hatalmas rajongótábora lett és azonnal beindult a karrierje. „Közös volt a menedzsmentünk Fluorral és SP-vel, de valahogy mindig azt éreztem, hogy mindig Krisztián volt az, aki ki volt emelve, hogy mindent a legjobban csinált. Ő szöveget írt, táncolt a koncerteken, én viszont nem. Jöttek ki új dalaim, dolgoztam, de valahogy csak sodródtam. Sosem volt kijelölve az irány és elkezdtem magam nem jól érezni”nyilatkozta nemrég Bence.

Brasch Bence

Sajtóklub RTL Klub

Elmondta, hogy őt már a tehetségkutató idején is inkább a színházi szakma vonzotta a popkarrier helyett. „Akkor egyre gyakrabban fordult elő, hogy inkább elmentem az Operettbe 5000 forintért zászlótartónak, minthogy bevállaljak egy koncertet. Ez a kiadónak sem volt jó, így elváltak útjaink. Évekig kispadoztam a színházban, majd kaptam egy nagyobb szerepet, amiben beváltam és így egyre több szerep talált meg” – mesélte. Ezután bekerült a Színművészetire, diploma után pedig sorra kapta a szerepeket. Korábban az Operettszínházban és a Budapesti Latinovits Színházban, manapság pedig a Vígszínházban játszik.

De 14 év után először idén újra megjelenik a képernyőkön is, méghozzá az RTL Sztárbox című műsorában, ahol a férfi nehézsúly kategóriában mérkőzik meg a többi celebbel. Az alábbi galériában megnézheted, mennyit változott Brasch Bence az évek során, hogy biztosan felismerd a ringbe lépésekor.

Brasch Bence
Megnézem
Összes kép (10)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top