nlc.hu
Sztárok

Marics Peti szerelmi élete

Egyéjszakás kalandjairól vallott Marics Peti

A ValMar sztárjának vannak feltételei a lányokkal kapcsolatban.

Dancing with the Stars 6. adásának az „Egyéjszakás kaland” volt a tematikája, aminek kapcsán Marics Peti és táncpartnere, Stana Alexandra is meséltek személyes élményeikről. „Nekem olyan egyéjszakás kalandom nem volt, hogy idegennel, tehát maximum olyannal volt, akit már régebb óta ismertem. De olyan, hogy random egy emberrel egy bulin… olyan nem volt” – mesélte Alexandra. Peti is megosztotta a gondolatait a témával kapcsolatban. 

„Csakis olyan lánnyal fekszem le, akivel utána szívesen alszom is” – mondta az énekes, aki szerint a legillúziórombolóbb, ha nehéz levenni a másikról a ruhát, Szandi szerint pedig az, ha nem jegyzi meg a srác a nevét. Peti hozzátette, ha egy pasi nem szeretne ismeretlennel együtt aludni, akkor ő menjen át a lányhoz.

„Nagyon szoktam örülni annak, amikor valaki úgy lett a barátnőm, hogy a megismerkedésünk sztoriját majd szívesen fogom mesélni a gyerekeinknek” – vallotta be Peti.

De vajon van új barátnője?

Amióta március végén kiderült, hogy Tóth Andi szakított Marics Petivel, sokan találgatják, ki lehet az előadó új barátnője. A pletykák szerint Kovács Gyopár színésznő került közel az énekes szívéhez, ám eddig erről egyik fél sem szólalt meg.

Marics Peti

Marics Peti (Fotó: Trenka Attila)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top