nlc.hu
Sztárok
Hajnal Betti elárulta, szakítottak-e Jákob Zolival

Kiderült, szakított-e Jákob Zoli és A Nagy Ő nyertese

Betti tiszta vizet öntött a pohárba.

Lassan három hete, hogy véget ért A Nagy Ő, melyben Jákob Zoltán Hajnal Bettinek adta az utolsó rózsát. A páros a műsor végeztével elmondták, mivel hónapokkal ezelőtt forgatták az epizódokat, eddig titokban kellett tartaniuk kapcsolatukat, de most törekedni fognak arra, hogy mélyebben is megismerjék egymást. 

„Megpróbálunk minél többet találkozni, annak függvényében, ki mennyit dolgozik, mert mindketten nagyon sokat dolgozunk, de próbálunk mindent úgy alakítani, hogy jó legyen, és ebből akár igazi szerelem is válhasson – mesélte akkor az nlc-nek Betti, aki arról is beszélt, milyen volt számára visszanézni a műsort. – Megmondom őszintén, nem vagyok az a múltban leragadós típus, tehát egy fél éve leforgott műsort jó, illetve rossz is volt visszanézni. Nyilván abból a szempontból, hogy most tudtam meg, Zoli kivel hogyan viselkedett a randin, de nem éreztem magam ettől rosszul. Sőt, a legvégén a Natival eltöltött randevúján még el is mosolyodtam, hogy milyen jó hangulatban telt. Nem voltam féltékeny, mint a műsorban, megkönnyebbülve néztem, mi történt, mert már tudtam a végeredményt.”

Hajnal Betti (

Fotó: TV2

A gerlepár azóta egy romantikus luxusrandin is részt vett, amiről lesifotók készültek. Ezt követően sokan arra jutottak, valószínűleg nem tartott tovább a románcuk, hiszen Magyarország 39. leggazdagabb embere az Egyesült Arab Emírségekből jelentkezett be TikTok-oldalán. A felvételeken nem szerepelt Betti, ezért a legtöbben egyből levonták a következtetést, máris szakítottak a friss szerelmesek. 

A Bors megkeresésére Betti elmondta, mi az igazság. 

„Sem kedvem, sem energiám nincs arra, hogy minden egyes kommentre reagáljak és bár bármelyik cikk írója számára elérhető vagyok, a hétvégén senki sem vette a fáradtságot, hogy firtassa az igazságot. Pedig az igazság még egy pofonnál is egyszerűbb. Zoli nagyjából egy héttel azelőtt utazott Dubajba, hogy a TV2-n lement A Nagy Ő utolsó epizódja.  Ergo nem lehettem ott vele a már eddig is unalomig ismételt okokból. Annyit tehettem, hogy jókat nevettem a szakításunkról szóló cikkeken, illetve talán egyszer jegyeztem meg annyit egy kommentre reagálva, hogy nem lehet vége egy olyan kapcsolatnak, ami valójában még el sem kezdődött – mondta Betti, majd arról is szót ejtett, hányadán állnak most az üzletemberrel. – Nem kell ahhoz sok ész, hogy bárki rájöjjön, hogy egy kamerák előtt kötettett kapcsolat nem mélyülhet el teljesen, amíg minden pillanatunkat egy komplett stáb követi. A forgatás utolsó napjától pedig hosszú hónapok teltek el úgy, hogy nem, illetve csak nagyon kutyafuttában tudtunk találkozni, hiszen ha bárhol együtt láttak volna minket, oda lett volna a varázs. Ebből egyenesen következik, hogy nem utazgathattam Zolival, és az is, hogy alig pár napja kezdhettük el a valódi, kamerák nélküli ismerkedést. Fontos szakasz ez Zoli életében, ahogy az enyémben is, és ahhoz, hogy mindkettőnk számára kiderüljön, hogy van-e jövője ennek a kapcsolatnak, idő kell. Én pedig hagyok időt neki és magamnak is.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top