nlc.hu
Sztárok

Elhunyt Frances Sternhagen

Elhunyt a Szex és New York színésznője, Frances Sternhagen

A művésznő 93 éves volt.

Ismét feketébe borult Hollywood. A 93 éves, kétszeres Tony-díjas színésznő, Frances Sternhagen november 27-én, otthonában elhunyt. A művésznő haláláról fia, John Carlin összetörten adott hírt saját Instagram-oldalán. 

Frances Sternhagen

Fotó: Getty Images

„Frannie. Anya. Frances Sternhagen. November 27-én, hétfőn az otthonában örökre lehunyta a szemét, alig másfél hónappal a 94. születésnapja előtt. Hamarosan többet fogok írni róla, de most csak szeretnék hálát adni azért a figyelemre méltó művészi és emberi ajándékért, aki Frances Sternhagen volt. Sokan szerették őt. Nagyon szerencsés vagyok, hogy az édesanyámnak, a barátomnak, a dal- és táncpartneremnek hívhattam őt” – olvasható John szívszorító bejegyzésében, melyben több fotót is megosztott édesanyjáról. 

Frances Sternhagen művésznőt olyan ikonikus filmes produkciókban láthattuk, mint a Szex és New YorkHázi nyúlra nem lövünk, vagy a Szerelem a végzetem.

(via)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top