nlc.hu
Sztárok

Nicolas Cage visszavonulása

Ekkor megy nyugdíjba Nicolas Cage

Nicolas Cage szerint már csak néhány film van számára hátra, mielőtt visszavonul a filmezéstől.

Nicolas Cage színész a Vanity Fairnek nyilatkozott az Álmaid hőse (Dream Scenario) című új filmjéről, amelyben Cage egy családapát alakít, akinek élete a feje tetejére áll, amikor több millió idegen hirtelen elkezdi látni őt az álmaiban.

Az 59 éves színész úgy véli, hogy ez a film kezd egy másik szinten rezonálni a közönséggel, miközben a kritikusok körében nagy visszhangot keltett a szezon előtt. David Canfield újságíró Cage hollywoodi jövőjéről kérdezte, miután elérte karrierjének ezt a fordulópontját.

Nicolas Cage saját bevallása szerint már csak három vagy négy filmet érez magában: „Úgy érzem, hogy a moziban már elmondtam, amit el kellett mondanom – folytatta. – Azt hiszem, a lehető legmesszebbre vittem a filmes karrierem.”

Forrás: Getty Images

Forrás: Getty Images

A színész hozzátette, hogy filmes karrierjét magas színvonalon szeretné befejezni, és arról is beszélt, hogy a januárban közelgő 60. születésnapja is érzékenyen érinti. „Számba vettem, mennyi időm van még hátra. Arra gondoltam, hogy oké, az apám 75 évesen halt meg, én pedig 60 éves leszek. Ha szerencsés vagyok, talán még jó 15 évem van hátra, remélhetőleg több is. Mit akarok kezdeni ezzel a 15 évvel, apámat mintaként tekintve? Nagyon világosan látom, hogy a családommal akarok több időt tölteni” – mondta Nicolas Cage.

A sztár azt is elárulta, hogy fontolgatja, hogy formátumot vált, és talán a televíziózásba is belevág. A színész hozzátette, hogy még sosem játszott tévében, leszámítva egy pilotot, amit 15 éves korában forgatott. Cage ezután Bryan Cranston Breaking Badben nyújtott alakítását hozta fel példaként a nagyszerű sorozatszerepre, mint amit ő is szívesen felfedezne. „Nem is tudom. Meg kell keresnem a következő lépést, és még nem találtam meg” – mondta Cage.

Via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top