nlc.hu
Sztárok

Erős Antónia családja

Erős Antónia ritkán látott fiával bulizott a Sztárboxon – Fotó

Matyi egyébként rendkívül tehetséges zenész.

Ahogy korábban mi is megírtuk, Erős Antónia fia, Matyi egy fiúbanda tagja, ahol Tóth Csanáddal és Czutor Simonnal (Czutor Zoli fiával) játszanak együtt. Street Sixteen nevű formációjukkal még a Sziget Fesztivál Tribute színpadán is láthatók voltak, a fellépésen pedig Erős Antónia is jelen volt. A büszke édesanya mindenben támogatja a fiatal tehetséget. A 14 éves Matyi már kétéves kora óta dobol, később pedig más hangszereken is megtanult játszani. Anyát és fiát a vasárnapi Sztárboxon sikerült lencsevégre kapni, ahol együtt szurkoltak a versenyzőnek. 

Erős Antónia

Erős Antónia és fia, Matyi. (Fotó: Trenka Attila)

„Szerintem minden szülő nagyon büszke, ha azt látja, hogy a gyereke nagyon-nagyon elhivatott, szereti, amit csinál, és még jó is benne. Azt látom, hogy egy ajándék az élettől, hogy ez a három fiú találkozott. Ha látjátok, hogy egy karaván mozog a fiúk mögött, az a három család karavánja, időnként még barátok is. Mi vagyunk a roadok, a sajtósok, a mörcsök, minden, ami egy zenekar körül létezik. Mindenki mindent beletesz, amit csak tud, hiszen még gyerekek, nagyon sok segítségre van szükségük” – mesélte korábban a magánéletét óvó híradós. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top