nlc.hu
Sztárok

Csuti a karácsonyi ünnepekről

Szabó András Csuti az ünnepekről: „Ez egy igazi lelki feltöltődés lesz”

Szabó Andrást kérdeztük az ünnepekről, családról, szerelemről.

Szabó András Csutinak fantasztikus éve volt, sok minden történt vele: többek között saját műsort kapott, majd szerepelt a Dancing with the Stars-ban is. Emellett a magánélete is sínen van, hiszen pár hónappal ezelőtt összeköltözött a szerelmével, Sudár Biankával, akivel lassan egy éve alkotnak egy párt. Az üzletembert kérdeztük az ünnepi terveiről. 

  • Ez lesz az első közös karácsony Biankával, hogy ünnepeltek?

Igazából a második közös karácsonyunk lesz, de az elsőnél még nagyon friss volt a kapcsolatunk. Együtt leszünk az ő családjuk és az
enyém.

  • Mit tervezel a gyerekekkel, lesz valami különleges ajándék?

A karácsony nálunk nem az ajándékoktól különleges, hanem a közös készülődéstől, közös díszítéstől és a közösen együtt töltött idő minősége miatt. Nagyon várom, nekem ez egy igazi lelki feltöltődés lesz, nulla munkával, 100 százalék családdal.

  • Hogy alakul a szilveszter?

Azt még nem tudom, hogy hol, de biztos Biussal és a baráti társaságunkkal lépünk át az új évbe. Van egy szuper receptem a másnaposság ellen, így ezzel sem lesz gond az újév első napján. Aztán 2024 elején jöhet a nagy külföldi pihenés.

Szabó András Csuti és Kulcsár Edina 2022 év elején jelentették be, hogy válnak. Az üzletembernek sokáig tartott, míg túllépett a szakításon és megtalálta azt, aki mellett ismét boldog lehet. Elmondása szerint először Instagramon írt Biankának, majd elkezdtek beszélgetni, amiből egy találkozó lett. „Sokáig ismerkedtünk. Hihetetlenül tetszett Bianka, az eddig megszokott kommunikáció eszközeivel udvaroltam neki, de hamar szembesültem azzal, hogy ő máshogy működik. Előfordult, hogy üzentem neki reggel, és egy napig nem válaszolt. Imponáló volt, hogy küzdenem kellett ezért a kapcsolatért. Tetszett benne az is, hogy nem dob el mindent azonnal, ha keresem” – mesélte korábban.

Csuti és Bianka

Szabó András Csuti és Sudár Bianka a DWTS-stúdióban (Fotó: Birton Szabolcs)

Az ismerkedésből hamar szerelem lett, azóta pedig elválaszthatatlanok. Nyáron összeköltöztek, a kapcsolatuk pedig nem is lehetne jobb.  „Tökéletesen alakul az életünk a közös kutyánkkal, Fradikával, mert néhány hónapja már együtt élünk. A kezdetektől jól rezonálunk egymásra, ezért is döntöttünk úgy, hogy összeköltözünk, mert minél több időt szeretnénk együtt tölteni. Azt éreztük, hogy nem szeretnénk külön tölteni a szabadidőnket, így a legészszerűbb megoldás az volt, hogy összebútorozunk. Ez egy komoly lépés egy párkapcsolatban, de mi már nagyon hamar tudtuk, hogy a döntésünk helyes, mert azonos az értékrendünk, a gondolkodásunk, és nagyon szerelmesek vagyunk egymásba” – árulta el korábban a Blikknek Csuti.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top