nlc.hu
Sztárok

Horváth Éva hazaköltözés

Horváth Éva fontolgatja, hogy hazaköltöznek Baliról

Pedig már a nyelvet is elkezdte megtanulni.

Horváth Éva párjával és két gyermekével 2022-ben költözött Balira. Indonéziába egy szemvillanás alatt beleszeretett az egész család, de mindig törekszenek arra, hogy ha lehetőségük van, pár hetet Magyarországon töltsenek

Horváth Éva

Fotó: Olajos Piroska

Boldoggá tesz, hogy Magyarországon lehetünk. Elképesztő honvágyam volt. Hiányoztak a szeretteim, az ételek, az illatok, a környezet, egyszerűen minden. Ez a »hűvös« időjárás persze nem, ami az elmúlt napokban volt. (nevet) Édesanyám hiányát sem volt könnyű elviselni. Közel áll hozzám, az elmúlt időszakban pedig a telefonhívások jelentették az együtt töltött időt, bár hét óra időeltolódással nem volt egyszerű a kommunikáció… Mehetsz bárhová a világban, a szíved akkor is magyar marad” – nyilatkozta a modell az nlc-nek tavaly nyáron. 

Bár a 2024-es évre Éva azt a célt tűzte ki maga elé, hogy megtanulja az indonéz nyelvet, a szíve valójában mást diktál. 

2024-ben szeretném megtanulni az indonéz nyelvet, ha már az év nagy részében itt élünk. Alex már tanult néhány szót a bébiszittertől, és Kristóf is tanulja az iskolában, szóval itt az ideje, hogy végre én is elsajátítsam! Közben pedig egy kicsit titkon remélem, hogy nem sokáig tart már ez a kétlaki élet Indonézia és Magyarország között. Sok ez a hét óra eltolódás: mikor hazajövünk, szinte egy hét kell, hogy átálljuk, aztán már utazunk is vissza. Én már vágynék haza” – mondta a Borsnak a modell.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top