nlc.hu
Sztárok

Skrapits Erik akkor és most

Postásként dolgozik Ausztriában a No Thanx egykori énekese, Skrapits Erik

Külföldön kezdett új életet az egykori tinisztár.

A No Thanx egykori énekese, Skrapits Erik volt a Palikék Világa by Manna Szóló című műsorának a legutóbbi vendége. A 34 éves zenészről – aki valóságos tinibálvány volt a 2010-es években – kiderült, hogy évek óta Ausztriában dolgozik postásként, emellett pedig a Brandnyúl nevű gyerekzenekarával hatalmas sikereket ér el, tavaly 134 fellépése volt – írja Blikk. Az énekes tehát több lábon áll, amit a családja – egy 3 és egy 6 éves kislánya van – érdekében tesz. 

Skrapits Erik egykor…

Skrapits Erik

Skrapits Erik az RTL Klub Reggeli című műsorában 2009-ben – Fotó: Sajtóklub

… és most

Skrapits Erik

Skrapits Erik jó ideje az osztrák postánál dolgozik – Forrás: Palikék Világa by Manna Szóló / YouTube – videó

Elmondása szerint kezdetben Budapesten dolgozott marketingesként egy bevásárlóközpontban, majd – látva a hazai fizetéseket – inkább kiment Ausztriába McDonald’s-ba dolgozni. „Többet kerestem, mint itthon marketingesként”” – árulta el az énekes, aki később az osztrák postánál helyezkedett el, ahol a bérezésen túl a szabadságot is szereti a postásmunkában.

Sikerült elérnem, hogy januártól csak délelőtt néhány órácskát dolgozom, és van időm a Brandnyúllal foglalkozni” – mesélte Skrapits Erik, aki egy ideje nyuszijelmezbe bújva szórakoztatja a legkisebbeket.

Elárulta, mindig is szeretett volna gyerekzenével foglalkozni. „Úgy voltam vele, hogy ha a tinirocker hirtelen elkezd gyerekdalokat énekelni, nem biztos, hogy szeretni fogják. (…) Kitaláltuk, hogy csinálunk egy cuki jelmezt, egy nyulat, Brandnyulat, és azzal fogom csinálni a dalokat” – magyarázta.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top