nlc.hu
Sztárok

Körözik Yannit

Körözi a rendőrség a Muzsika TV egykori sztárját

A lakosság segítségét kérik.

Körözi a rendőrség a Muzsika TV egykori sztárját. Elfogatóparancs van érvényben Farkas János Rudolf, azaz Yanni ellen – írja a Blikk

Farkas János Rudolf körözési fotója a rendőrség  honlapján is szerepel - Forrás: police.hu

Farkas János Rudolf körözési fotója a rendőrség  honlapján is szerepel – Forrás: police.hu

A 26 éves mulatós zenészt kapcsolati erőszakkal vádolják. Az elfogatóparancsot a Pesti Központi Kerületi Bíróság adta még ki tavaly november végén.

Yanni egyébként néhány évvel ezelőtt még a kábítószerek rabja volt. „Azt gondoltam, ettől szabad leszek és élhetem az álmaimat” – nyilatkozta még 5 évvel ezelőtt a függőségéről. A fiatal énekest a Mercy együttes tagjai rántottak akkor vissza a szakadék széléről. Meglátták a tehetséget Farkas János Rudolfban, aki miután leszámolt a függőségével, csak a zenére koncentrált. 

Amúgy nem ő az első mulatós sztár, akinek rendőrségi ügye van. Korábban már írtunk arról, hogy a Zenebutik műsorvezetője, Barna Barnabás ellen is rendőrségi eljárás van folyamatban, emiatt az énekes nyomkövetőt visel a lábán. „Április végén, hajnalban törtek rám a rendőrök. Negyvennyolc órán át fogva tartottak, azóta kell viselnem ezt az eszközt a bokámon. A vizsgálat befejezéséig lakhelyelhagyási tilalom vonatkozik rám, azaz Borsod megyét nem hagyhatom el”nyilatkozta akkor Barna Barnabás.

A sztárvilágból egyébként párkapcsolati erőszak miatt legutóbb a Kőgazdag Fiatalok sztárja, Papaszíta (azaz Hopka László) ellen folyt eljárás. Őt a trash-realityben PSG Ogli testőreként ismerhette meg az ország. Körözte a rendőrség Papaszítát, aki végül november 22-én feladta magát a nyomozóknál és bevonult a börtönbe. Videóban köszönt el a közösségi oldalán a követőitől, miszerint „most egy darabig biztosan nem láthatják majd őt a médiában”. Elmondása szerint egy „váratlan és nagyon régi dolog miatt kell bevonulnia a börtönbe”, és úgy számolja, ha minden jól megy, akkor 8-10 hónap, esetleg másfél év múlva térhet vissza a közösségi médiába.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top