nlc.hu
Sztárok

Nyomkövetőt visel a lábán Barna Barnabás

Rendőrségi nyomkövetőt visel a Zenebutik műsorvezetője, Barna Barnabás

Április végén törtek rá a rendőrök, azóta nyomkövetőt visel.

A Blikk cikkében jelent meg egy fotó Barna Barnabásról, amelyen az látható, hogy a Zenebutik műsorvezetője rendőrségi nyomkövetőt visel. A lap megjegyzi, hogy erre csak akkor kötelezhetnek valakit, ha rendőrségi eljárás folyik ellene. 

Hónapok óta nem lehet hallani a műsorvezetőről, pedig korábban rengeteget szerepelt a képernyőn és a közösségi oldalán is nagyon aktív volt. A netről teljesen eltűnt, régóta nem hallat magáról, illetve a Zenebutikon futó műsorainak sincsenek új epizódjai.

Barna Barnabás

Barna Barnabás, forrás: Fem3 Café – videó

„Egy Borsod megyei benzinkúton futottam össze vele. Azonnal megismertem, mert a tévében többször is láttuk a zenei műsorát. Szemet szúrt a nyomkövető, amit nem is nagyon próbált takargatni. Én például biztos, hogy bő szárú nadrágot vennék fel, hogy eltakarjam” – mondta a Blikk olvasója. A lap megkereste Barna Barnabást is.

„Sajnos igaz a hír. Április végén, hajnalban törtek rám a rendőrök. Negyvennyolc órán át fogva tartottak, azóta kell viselnem ezt az eszközt a bokámon. A vizsgálat befejezéséig lakhelyelhagyási tilalom vonatkozik rám, azaz Borsod megyét nem hagyhatom el” – árulta el a mulatós sztár, aki azonban nem osztott meg részleteket az ügyről.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top