nlc.hu
Sztárok

Demcsák Zsuzsa és férje újra úton

Újra mesés helyre utazott Demcsák Zsuzsa és férje

A sztár és kedvese luxuskörülmények között töltik a szabadidejüket.

Mióta Demcsák Zsuzsa tavaly decemberben újra férjhez ment teljesen kivirágzott. A műsorvezető ragyog a boldogságtól, melynek hangot is ad a közösségi oldalán. A sztár és új párja nemrég tért haza Szingapúrból, ahol egy mesés nászutat töltöttek el. A Blikknek nemrég egy ismerős elárulta, hogy Zsuzsa végre egy olyan férfi mellett találta meg a boldogságot, akinek az oldalán igazi nő lehet. Láthatóan az utazás is közös szenvedélyük, a pár ugyanis újabb városban jelent meg: Bécsben, ahol a schönbrunni kastélynál is jártak. Kattints ide a videóért! 

„Amikor az Életed Újra megtalál…és szabad vagy, mint egykor gyermekként. Nélkülük, de nem egyedül” – írta a poszt mellé a műsorvezető.

Ezzel foglalkozik Demcsák Zsuzsa vőlegénye

Bors állítása szerint a férfi felsőfokú tanulmányait egy nívós amerikai egyetemen végezte, később pedig, egészen 2015-ig egy férfiaknak szóló magazin nemzetközi igazgatója volt. Az általa alapított cég kommunikációval, számítógépes animációval és rendezvényszervezéssel foglalkozik, méghozzá Magyarországon, sőt, Szingapúrban is.

Demcsák Zsuzsa

Demcsák Zsuzsa (Fotó: Facebook)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top