nlc.hu
Sztárok

Férfiak vallottak Borbás Marcsiról

Ezért imádják a férfiak Borbás Marcsit

Nem csak a háziasszonyok körében szimpatikus.

Tavaly áprilisban lett 55 éves Borbás Marcsi, aki 1995 óta az életünk része. Egykor bemondóként volt a kedvencünk, ma már a főzésben jeleskedik, olyannyira, hogy egy ország kíséri figyelemmel és használja a tanácsait. A konyha szeretete és a kert iránti szenvedélye nemcsak a háziasszonyok, hanem a férfiak körében is szimpatikus. A Story Magazin összeszedett pár olyan kommentet, melyekben férfiak meséltek arról, miért csodálják a gasztroangyalt.

Borbás Marcsi (Mária)

Borbás Marcsi (Fotó: Olajos Piroska)

Íme néhány:

„Apa egyik nagy álma, hogy elhívja a tanyánkra és együtt főzzenek”

„A férjem is imádja, pedig nem egy hatvanas bácsiról van szó, csak most lesz harminc”

„Van egy anyukafeelingje valahogy. Bár tudom, ő maga nem anya, de mégis van egy ilyen aurája”

„Férfiként mondom, van valami szexi ebben a nőben. Lehet, tényleg ez a gondoskodó kisugárzás teszi, vagy az ártatlan külseje, nem tudom, de ölelgetni való. Az már csak hab a tortán, hogy főzni is tud és nem pedig valami zacskós leves felmelegítésében merül ki a konyhai tudása. Szerencsés a férje, Marcsi nem mindennapi nő” – jegyezte meg egy másik hozzászóló.

Hiába azonban bármilyen hódoló, hiszen Marcsi már két évtizede él boldog házasságban Krisztics Dezső dramaturggal. 

Story magazin

Story magazin

Ragaszkodik a kollégáihoz

Borbás Marcsi évek óta ugyanazzal a csapattal dolgozik, ragaszkodik az alkalmazottaihoz. Munkatársai nem éhbérért dolgoznak, és a tévés szakember mindent megtesz annak érdekében, hogy jól érezzék magukat a munkahelyükön. „Van legalább negyven család, akiknek az élete rajtam múlik, azon, hogy tudok-e jó minőségű munkát adni nekik. Tizenvalahány évvel ezelőtt összeválogattam egy csapatot, akik iránt felelősséggel tartozom. (..) Tudatosan csinálom, mert azt szeretném, hogy ez a csapat együtt maradjon, hogy mindenki jól éljen, hogy mindenki jót dolgozhasson, hogy ne kelljen megalkudni”nyilatkozta korábban a Sláger FM-en. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top