nlc.hu
Sztárok

Az 55 éves Borbás Marcsi első műsora

55 éves, de semmit nem változott a nézők kedvence: Borbás Marcsi

Idén áprilisban lett 55 éves Borbás Marcsi, aki 1995 óta az életünk a része. Egykor bemondóként volt a kedvencünk, ma már a főzésben „hívjuk segítségül”.
Borbás Marcsi

Borbás Marcsi sosem szerette a feltűnősködést, ezért inkább kedvességéről vált híressé. A tévénézők gyorsan a szívükbe zárták, és kezdettől fogva szimpatikusnak tartják. Bár jó pár műsorban láthattuk, szinte észre sem vettük, hogy eltelt több mint 25 év azóta, hogy először megjelent a tévében!

A ’90-es évek derekán lett műsorvezető, nem sokkal azután, hogy 1994-ben, a családja javaslatára beiratkozott a Magyar Televízió szerkesztő-riporter és műsorvezető képzésére. Először bemondónőként láthattuk, ebben a szerepben egészen 2002-ig tündökölt. Mellette több téren is kipróbálta magát, először a Telemázliban, majd 1997-ben a Játék határok nélkülben.

Vidéki szerelem

A Gasztroangyal indulására 2011-ig kellett várni, talán ez az a műsor, amiben leginkább magára talált. Férjét, Krisztics Dezső dramaturgot is a tévézésnek köszönhetően ismerte meg, néhány évvel ezelőtt költöztek egy őrségi házba, ahol maguk termelik a zöldségeket és a gyümölcsöket és tudatosan odafigyelnek arra, hogy egészséges ételeket egyenek

A vidéki élet mindig is vonzotta őket, és napról napra jobban élvezik a viszonylag újnak számító életformájukat. „Talán egy kicsit még gyüttmentek vagyunk, de akik körülöttünk élnek Szalafőn, azok azért fogadtak el, mert látják, hogy ugyanúgy dolgozom, mint ők, hajnaltól késő estig… Olyan messzinek tűnik, amikor még beszélgetős műsorokat vagy vetélkedőt vezettem, mintha nem is én lettem volna. Szerintem mindenki így van az életével, ha visszatekint 15-20 évvel korábbra, akkor egy másik embert lát” – nyilatkozta a közelmúltban a költözéssel kapcsolatban.

Borbás Marcsi régen
Megnézem
Összes kép (7)

Nyitókép: Fotocentral.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top